Αρχική Επικαιρότητα Εύβοια: Το πριν και το μετά στο Club Αγία Άννα

Εύβοια: Το πριν και το μετά στο Club Αγία Άννα [vid]

0
Φωτογραφία: INSTAGRAM / @ARIS_KATSIGIANNIS
Dodekanisos

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες στην Αγία Άννα, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια. Ένα drone τράβηξε βίντεο από ψηλά και παρουσιάζει το πριν και το μετά.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο φωτογράφος, Άρης Κατσιγιάννης, φαίνεται το πριν και το μετά στο Club Αγία Άννα στην Εύβοια. Ο κ. Κατσιγιάννης έγραψε στη λεζάντα:

«Έξι συνεχόμενα χρόνια διακοπές σε αυτό το κάμπινγκ με την οικογένειά μου. Οι πρώτες μου ανέμελες στιγμές. Οι πρώτες φορές που με άφησε μόνο μου η μαμά μου βόλτα. Τα πρώτα μου breezer στο peechie peechie. Τα πρώτα μου δικάβαλα σε ποδήλατο. Το πρώτο μου σπάσιμο στο χέρι. Οι πρώτοι μου καλοκαιρινοί έρωτες. Τα πρώτα μου ξενύχτια. Θυμάμαι σαν τώρα: Όταν έπεφτα για μεσημεριανό ύπνο χωρίς έννοιες, χωρίς άγχος και ξύπναγα με το καλύτερο ξυπνητήρι ”παιδαααακια ξυπνήστε, ώρα για παιχνίδι!” φώναζαν από τα μεγάφωνα οι animaters. Πεταγόμασταν με τέτοια χαρά με τον αδελφό μου. Αρπάζαμε τα ποδήλατα και φεύγαμε. Όταν γυρνάγαμε από την πισίνα και πηγαίναμε για ποδήλατο. Κάναμε βόλτες, βλέπαμε τον πατέρα μας να ψήνει στο barbeque καθώς ο ήλιος έπεφτε. Όταν λέγαμε στους γονείς μας ”μαμά, μπαμπά έχεις 1 ευρώ να παίξουμε βρείτε τις διαφορές;” Μέχρι που κόλλησαν και αυτοί στο να παίζουν. Όταν είδαμε να πηγαίνουμε στο τελικό το euro 2004. Οι καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. Και προχτές αυτό που αντίκρυσα ήταν σαν ψέμα. Σαν επεισόδιο από σειρά τρόμου. Θρηνούμε με όλους όσοι έχασαν, τα σπίτια τους, τα υπάρχοντά τους ή τις ίδιες παιδικές αναμνήσεις».

Δείτε το βίντεο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Katsigiannis (@aris_katsigiannis)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments