Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Φιλανθρωπικό τουρνουά 5Χ5

Φιλανθρωπικό τουρνουά 5Χ5

0
afisa5x5
Dodekanisos
Με κυρίαρχο το μήνυμα “Όλοι μαζί μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολη οικονομική συγκυρία  που βιώνει η χώρα μας” και με σκοπό την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται περισσότερο, ο Γ. Α.Σ.  Αναγέννηση Ιάλυσος  ανακοινώνει την διεξαγωγή του 1ου Φιλανθρωπικού τουρνουά 5X5. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνουν δεκτές προσφορές τροφίμων, τα οποία μαζί με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις ομάδες που συμμετέχουν αλλά  και τους υποστηρικτές του τουρνουά  θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο 5Χ5 δίπλα από το Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλυσού  όπου θα συγκεντρώνονται και τα τρόφιμα που θα προσφέρουν όσοι επιθυμούν. Καθημερινά θα διεξάγονται 3 αγώνες από τις 19:00 έως 23:00
Έναρξη τουρνουά :  Δευτέρα 21 Μαΐου 2012
Λήξη τουρνουά : Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012
Συμμετέχουν :
30 Sports Cafe, Seduce Coffee-Bar , Mustiko cafe ,  Pueblo de cafe , Epavlis cafe , Famous cafe, Ομάδα Παλαιμάχων ΓΑΣ Ιάλυσος , Vrachos cafe, Whispers Bar,  Σπανός  Υπερμαρκετ.
Υποστηρικτές:
Θέμελης International , Thaza technology & web based solutions , Giannikouris architects , Ταβέρνα Αντώνης , Sport 2000,  Λογιστικό Γραφείο Γιώργος Παρασκευάς , Bikini cafe Beach Bar, Santa Helena Cafe ,  kyourh & associates.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments