Αρχική Videos “Φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν τα lockdown μόνιμα!”, λέει πρώην στέλεχος του...

“Φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν τα lockdown μόνιμα!”, λέει πρώην στέλεχος του ΠΟΥ

0

To «καμπανάκι» του κινδύνου για τις αλλαγές που θέλει να επιφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάνοντας τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμός Υγείας χτυπάει ο Dr. David Bell. Πρόκειται για ειδικό στην παγκόσμια υγεία και τις μολυσματικές ασθένειες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο theepochtimes.com χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Αν και δεν αλλάζει άμεσα την κυριαρχία, στην πραγματικότητα την αλλάζει. Αφαιρεί την ικανότητα των ανθρώπων αυτής της χώρας να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις. Αυτές οι προτάσεις θα δημιουργήσουν μια γραφειοκρατία η ύπαρξη της οποίας εξαρτάται από τις πανδημίες. Θα έχουν μεγάλο συμφέρον να βρουν κρούσματα, να τις κηρύξουν πιθανές πανδημίες και μετά να ανταποκριθούν. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επιβιώσουν. Και φαίνεται ότι θα κάνουν τα lockdown μόνιμο χαρακτηριστικό των απαντήσεων στην πανδημία».

Ο Δρ Μπελ είναι γιατρός δημόσιας υγείας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως επικεφαλής προγράμματος για την ελονοσία και τις εμπύρετες ασθένειες στη Γενεύη και ως διευθυντής Global Health Technologies. Τώρα είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Pandemics, Data, and Analytics (PANDA), μιας ομάδας που μελετά την ανταπόκριση του κόσμου στον κορωνοϊό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments