Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ευκλής: Συνεχίζει με Καρίκη, τόπο στα νιάτα

Ευκλής: Συνεχίζει με Καρίκη, τόπο στα νιάτα

0
Dodekanisos

Με τον Παναγιώτη Καρίκη στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί ο Ευκλής και τη νεά αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ουσιαστικά οι δυο πλευρές τα είχαν βρει πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού και θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσουν μαζί. Βασικός στόχος του Ευκλή ενόψει της νέας χρονιάς θα είναι η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών, καθώς υπάρχει πληθώρα παιδιών στις Ακαδημίες του συλλόγου. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις στο news12 ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Τομάζος:
“Το καλό με τον Ευκλή είναι ότι έχει αρκετούς γηγενείς παίκτες, οπότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στελέχωσης του ρόστερ. Θα είναι δύσκολα για τις ομάδες πάντως από οικονομικής άποψης και αν δεν γίνουν οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού δεν θα υπάρχουν έσοδα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε σκοπό και του χρόνου να παντρέψουμε τους νεαρούς παίκτες με ορισμένους έμπειρους. Αλλά αν από οικονομικής άποψης δεν τα καταφέρουμε θα πάμε σε ένα μοντέλο με περισσότερους νεαρούς”.

Ο κ. Τομάζος αναφερόμενος και στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, είπε τα ακόλουθα:
“Θεωρώ ότι πρωταρχικό ρόλο πρέπει να παίξει το οικονομικό. Είναι προτιμότερο για τα επόμενα δυο χρόνια να δει και η ΕΠΣΔ το πως δεν θα διαλύσουν οι ομάδες. Μπορεί να χρειαστεί να πέσει λίγο η ποιότητα του ποδοσφαίρου αλλά τουλάχιστον να παραμείνουν οι ομάδες. Είναι αμαρτία να κλείνουν σωματεία. Όσο μπορεί η Ένωση λοιπόν, πρέπει να βοηθήσει τα σωματεία. Είτε με τις διαιτησίες, είτε με τις μετακινήσεις, είτε με οτιδήποτε σκεφθεί. Τα σωματεία πρέπει να ελαφρώσουν λίγο…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments