Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ιδρύουν ομάδα στο Καστελλόριζο!

Ιδρύουν ομάδα στο Καστελλόριζο!

0
Image by bennimmo from Pixabay
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Αναθερμαίνεται η προσπάθεια ίδρυσης ποδοσφαιρικού σωματείου στο ακριτικό Καστελόριζο, αφού και παλαιότερα είχαν γίνει ορισμένες ενέργειες( είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «η Δράσις»)για τον ίδιο σκοπό αλλά δεν προχώρησαν.

Πρωτοστάτης σε αυτή την προσπάθεια, ο εκ Καστελλορίζου καταγόμενος Μιχάλης Π. Λοϊζος που κατοικεί μεν στην Ρόδο αλλά επισκέπτεται το νησί του πατέρα του, όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σίγουρα η ίδρυση μιας ομάδας ποδοσφαίρου στο ακριτικό μας νησί, θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά, και ιδιαίτερα στα μικρά, να αγαπήσουν πρώτα τον αθλητισμό, να γαλουχηθούν σε αυτό τον τομέα και μετά να ασχοληθούν με την μπάλα!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λοϊζος βρίσκεται σε επαφή με κάποια άτομα, κάτοικους Καστελλορίζου, που βλέπουν θετικά τις σκέψεις του και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, ώστε να δρομολογηθούν ορισμένα πράγματα.

Θεωρώ πως παράλληλα με τις ενέργειες για την ίδρυση του σωματείου, πρέπει να γίνουν και οι ανάλογες προσπάθειες για την κατασκευή του γηπέδου.

Το μπαλάκι λοιπόν, οι απανταχού Καστελλοριζιοί, επιβάλλεται να το ρίξουν πρώτα στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και σε όλη την κυβέρνηση της χώρας μας.
Υπάρχουν πολλοί και σημαντικότατοι λόγοι που πρέπει να ιδρυθεί ποδοσφαιρικός σύλλογος στο ακριτικό μας νησί και καλό θα ήταν να αγκαλιαστεί από όλους αυτή η προσπάθεια.
Ναι, οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως όταν υπάρχει πραγματική θέληση όλα λύνονται γρήγορα, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για κάτι που αφορά το Καστελλόριζο μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments