Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε και εμείς!”

“Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε και εμείς!”

0
Dodekanisos

Την ελπίδα ότι μετά την έναρξη της Super League 2 θα πάρει σειρά και η Football League, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός του Ιάλυσου Βαγγέλης Χαντές. Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Περιμένουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι μετά την έναρξη της Super League 2 παίρνουμε σειρά και εμείς. Ελπίζω όλα να γίνουν και γρήγορα αλλά και σωστά έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι υγειονομικές προϋποθέσεις. Και φυσικά να μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε προπονήσεις για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και έτσι οι παίκτες να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι προκειμένου να μπορούν να μπουν σε διαδικασία πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως είναι άδικη αυτή η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στις «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες, απάντησε ως εξής:
«Θεωρώ ότι θα έπρεπε εξ’ αρχής να ισχύουν τα ίδια για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ήδη δηλαδή θα έπρεπε να παίζαμε όλοι. Δυστυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι αυτή η καθυστέρηση δεν είχε να κάνει μόνο με υγειονομικούς λόγους. Είχαμε και άλλα θέματα με τη Λίγκα και το πρωτάθλημα μας. Ας ελπίσουμε ότι έστω και καθυστερημένα, την ύστατη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει και θα παίξουμε. Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι πολύ καταστροφικό, κυρίως για τους ποδοσφαιριστές».

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που θα δούμε αν τελικά εκκινήσει κανονικά τόνισε τα ακόλουθα:
«Δεν ξέρουμε τι θα δούμε τελικά. Είναι μια απρόβλεπτη κατάσταση. Δεν μπορεί κανείς να πει το πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Η διαχείριση είναι κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο καθώς υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες σε σχέση με την κανονικότητα και την καθημερινότητα που γνωρίζαμε. Είμαστε πλέον σε αχαρτογράφητα νερά και καλούμαστε να διαχειριστούμε κάτι το οποίο δεν ξέρουμε. Το θέμα με τους τραυματισμούς είναι επίσης κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε. Είναι κάτι που μας απασχολούσε και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που κάναμε μετά την προηγούμενη απραξία. Πόσο μάλλον τώρα όπου έχει επιμηκυνθεί ουσιαστικά η αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments