Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Έχασαν στο tie break Αμορανίτη και Τερζίου

Έχασαν στο tie break Αμορανίτη και Τερζίου

0
telxixis amoraniti terziou
Dodekanisos

Μια ανάσα από την απευθείας πρόκριση στο ημιτελικό της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ19) βρέθηκαν η Νικολέτα Αμορανίτη και η Φαμπιόλα Τερζίου.
Στον προημιτελικό, στο ταπλό των νικητών, τα δύο κορίτσια ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Δ. Μάττιου και Ο. Πεπόνη (Νο1 του τουρνουά) με 1-2 σετ (16-21, 18-21 και 15-17). Μάλιστα το ροδίτικο δίδυμο έχασε μοναδική ευκαιρία αφού προηγήθηκε στο 3ο και καθοριστικό σετ με 12-8 αλλά και 15-14.
Τώρα οι αθλήτριες της Φαίης Μίχου θα έχουν άλλη μία ευκαιρία αύριο το πρωί να νικήσουν αντίπαλο από το ταμπλό των ηττημένων και να προκριθούν στην τετράδα (ημιτελικό).
Όπως είναι γνωστό η τελική του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων και Εφήβων (Κ19) πραγματοποιείται στο «Sailing the Club» στο Σχινιά Αττικής από 5-7 Αυγούστου και οι δύο ροδίτισσες συμμετέχουν σε αυτήν ως πρωταθλήτριες Αιγαίου, έχοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των επιχειρήσεων Colorado club Rhodes, Special Rhodes, Οδυσσέας Πεζουβανης, Opus και Nuovo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments