Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευαγόρας κατά Καραβόλια

Ευαγόρας κατά Καραβόλια

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση κατά του προπονητή του Δαμάγητου Σάββα Καραβόλια, με αφορμή τις δηλώσεις του στο news12 για τη διαιτησία του Νίκου Διακοφιλιππή στο παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, εξέδωσε η διοίκηση του Ευαγόρα.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:

«Διαβάζοντας τον σημερινό τοπικό τύπο μένουμε  έκπληκτοι βλέποντας να αναφέρεται το όνομα του Ευαγόρα σε δηλώσεις προπονητή άλλης ομάδας και συγκεκριμένα του Δαμάγητου.

Ο κύριος αυτός  έχοντας παράπονα από τον διαιτητή και τους βοηθούς στο  παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Άγιο Ισίδωρο δεν περιορίστηκε όπως βλέπουμε στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά έκανε και αναφορά σε προηγούμενο με αντίπαλο την ομάδα μας.

Ο Ευαγόρας κύριε προπονητή δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανένα, μα κανένα ειδικά στα τελευταία 4 Χρόνια που τον διοικούν άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα και έχουν μάθει να αγωνίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο. Σας παρακαλούμε να μην αναφερθεί το όνομα του ιστορικού συλλόγου μας σε ανακοινώσεις τέτοιου τύπου.

ΎΣ. Αν θυμόμαστε καλά ο καλύτερος παίκτης σας στο παιχνίδι με τον Ευαγόρα ήταν ο τερματοφύλακας σας. Έτσι για να μην νιώθετε αδικημένοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments