Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ευχές από τον αθλητικό κόσμο!

Ευχές από τον αθλητικό κόσμο!

0
eyxes2
Dodekanisos

Χριστούγεννα, ημέρες χαράς, γιορτής και πάνω απ’ όλα αγάπης. Ημέρες που μας δίνουν πάντοτε το έναυσμα να αναθεωρήσουμε ορισμένα πράγματα και να κοιτάξουμε και λίγο παραπάνω και τους δίπλα μας. Μακάρι η γέννηση του Θεανθρώπου να μας φωτίσει για να κάνουμε καλές πράξεις και όλοι μαζί να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία. Ο αθλητικός κόσμος στέλνει τις δικές του ευχές αυτές τις ημέρες και το news12 τις δημοσιεύει όλες συγκεντρωμένες. Είναι ευχές που μας δίνουν θετική ενέργεια. Διαβάστε τις…

Ο ΑΣ Ρόδος
Η οικογένεια του Α.Σ. Ρόδου 1968 (αντρικό,ακαδημίες), εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό 2016 με υγεία.


eyxes1

efxes rodosΗ ΑΕ Κατταβιάςepsd efxes

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Δ., ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α. Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος
Η γέννηση του Θεανθρώπου ας είναι ο σταθμός της γεννήσεως και της ελπίδας για ένα χαρούμενο, δημιουργικό και ειρηνικό μέλλον. Καλές Γιορτές!telxinis efxes

Ο ΑΟ Κολοσσός
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΥ εύχεται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2016 με υγεία, χαρά, ευτυχία και με την ευχή τα όνειρα όλων να γίνουν πραγματικότητα.

-Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς… (στείλτε τις δικές σας ευχές…)te volei efxesiga efxesefxes iraklisefxes6efxes5
efxes3efxes4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments