Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ευχαριστούμε κ. Αγγελόπουλε!»

«Ευχαριστούμε κ. Αγγελόπουλε!»

2
DSC08713
Dodekanisos

Επίσημη θέση για τα όσα έγιναν χθες στο γήπεδο του Μοσχάτου στο παιχνίδι με τον Εθνικό, πήρε η διοίκηση του Ιάλυσου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, εξαπολύει βολές κατά του πειραιώτικου συλλόγου αλλά και του προέδρου του κ. Αγγελόπουλου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος «ευχαριστεί θερμά» τη διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς για την «φιλοξενία» που παρείχε στην ομάδα μας πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη λήξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων μας. Είναι αλήθεια πως τέτοιου είδους «φιλοξενία», στις μέχρι τώρα επισκέψεις μας σε διάφορες πόλεις με διάφορες ομάδες του ομίλου μας, δεν είχαμε την τύχη-ατυχία να έχουμε γευτεί. Τα νέα ήθη(ανήθη) που πρεσβεύει η διοίκηση του κ.Αγγελόπουλου είναι πρωτοποριακά και περιλαμβάνουν ακόμα και το δικαίωμα ο πρόεδρος ή οποιοσδήποτε παράγοντας να μπορεί να επιτίθεται και να βιαιοπραγεί ενάντια σε ποδοσφαιριστή-ες αντίπαλης ομάδας. Λυπούμαστε γι’αυτά αλλά συνάμα υποσχόμαστε στην προσπάθεια ανταπόδοσης της φιλοξενίας (που πραγματικά η διοίκηση του κ.Αγγελόπουλου, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, την κάνει πιο δύσκολη).

Υ.Γ Άραγε κ. Αγγελόπουλε οι αντίπαλοι δε σέβονται την ιστορία και το όνομα του ιστορικού σωματείου του Εθνικού Πειραιώς, όπως δηλώσατε προ καιρού κατά την υποτιθέμενη παραίτηση σας, ή οι πράξεις σας και της διοικήσεως σας απεικονίζουν την ασέβεια;».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
8 years ago

Προς διαχειρηστες της σελιδας: Εγραψα κατι ως απαντηση σε “φιλαθλο” του Εθνικου στο αρθρο “Ενταση στο Μοσχατο”, περιμενοντας τον στον β’ γυρο και δεν το ανεβασατε! Αντιθετως, ανεβασατε ενα υβρεολογιο Φανενου προς εσας στο αρθρο για το ματς Ακουσιλαος-Ευκλης! Χωρις λογοκρισια χωρις τιποτα! Σας αναφερει με την γνωστη λεξη με τα τρια “α”! Αποφασιστε τι ειστε τελικα!

mode
mode
8 years ago

[quote name=”Κωστας”]Προς διαχειρηστες της σελιδας: Εγραψα κατι ως απαντηση σε “φιλαθλο” του Εθνικου στο αρθρο “Ενταση στο Μοσχατο”, περιμενοντας τον στον β’ γυρο και δεν το ανεβασατε! Αντιθετως, ανεβασατε ενα υβρεολογιο Φανενου προς εσας στο αρθρο για το ματς Ακουσιλαος-Ευκλης! Χωρις λογοκρισια χωρις τιποτα! Σας αναφερει με την γνωστη λεξη με τα τρια “α”! Αποφασιστε τι ειστε τελικα![/quote]

[b]Καλησπέρα αγαπητέ φίλε,[/b]
Ποιο είναι το σχόλιο που δεν έχει μπει; Όλα έχουν δημοσιευτεί στο συγκεκριμένο άρθρο. Δεν έχει κοπεί κανένα . Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της τοποθέτησης σου, άφησα εσκεμμένα τον αξιότιμο φίλαθλο που χρησιμοποιεί τις λέξεις με τα “α” γιατί νομίζω ότι που και που είναι καλό να βλέπουν όλοι το επίπεδο ορισμένων που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο. Έτσι μπορούν να κρίνουν καλύτερα…