Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο έργο είχε ο Φοίβος

Εύκολο έργο είχε ο Φοίβος

0
foivos xalki
Dodekanisos

Σε άνετη νίκη επί του ΑΣ Χάλκης έφτασε ο Φοίβος στο γήπεδο του, επικρατώντας με 4-0. Για πρώτη φορά στον πάγκο των πρωταθλητών ήταν ο νέος προπονητής της ομάδας Σταμάτης Μαργέλλος. Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν τον έλεγχο του αγώνα και μάλιστα πολύ γρήγορα πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα καθώς οι φιλοξενούμενοι ναι μεν προσπάθησαν αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο Φοίβος έγινε πιο ουσιαστικός και κατάφερε να βρει δίχτυα ακόμα τρεις φορές και να κάνει τέσσερα τα τέρματα του. Το 1-0 σημειώθηκε στο 12΄ με τον Δημητρόπουλο να «στρώνει» στον Αγγελόπουλο και εκείνος με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 32΄ από την σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Δελαπόρτας η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά που έκανε ο Γκινής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγγελόπουλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 51΄ο Κακαζούκης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Δελαπόρτας με πλασέ πέτυχε το 2-0. Ο νεοεισελθών Πεταυράκης στην πρώτη πάσα που επιχείρησε στο 64’, «έβγαλε» σε θέση βολής τον Αγγελόπουλο και εκείνος με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 68΄ο Νίκος Ορφανίδης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μερκάϊ, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τον «παθών» να εκτελεί εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 0.
Διαιτησία: Παπαβασιλείου- Λάζος- Στεφανάκης Β.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργαντζιάς, Δημητρόπουλος, Θεοδοσίου, Αγγελόπουλος, Κακαζούκης, Μπιλιάς, Τζιβίλογλου, Αξιώτης (72′ Ορφανίδης Κ.), Δελαπόρτας (64′ Πεταυράκης), Γκινής (Ορφανίδης Ν.)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης, Ζαμαντάκης, Αγγελής, Τσιαντούλας, Ψαρράς (60′ Βασιλείου), Κωστίδης, Ντούπης, Πανούσης (60′ Παπαλαζάρου), Μπουντούρης (70′ Δράμης), Μερκάι, Κουτσογούλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments