Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο ΠΑΣ «χτύπησε» στο 84’!

Ο ΠΑΣ «χτύπησε» στο 84’!

0
doksa pas
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο ΠΑΣ Ασκληπειού κατάφερε να φύγει από το γήπεδο της Ψίνθου με τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς επικράτησε με 1-0 της τοπικής Δόξας. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και πήγε περισσότερο στο πάθος και την δύναμη των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ελαφρά υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Δόξα προσπάθησε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Ωστόσο και οι δύο ομάδες πρόσεξαν αρκετά την αμυντική τους λειτουργία προκειμένου να μην δεχτούν γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι «άνοιξε» και η εικόνα του βελτιώθηκε καθώς οι αντίπαλοι έδωσαν περισσότερο βάρος στις επιθετικές τους γραμμές, «κυνήγησαν» το γκολ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις που θα τους έδινε την νίκη. Η ομάδα που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο ΠΑΣ καθώς μπόρεσε να σκοράρει λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και παράλληλα να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη θέση της Δόξας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βακιάνης με γυριστό σουτ στο 84΄ δίνοντας το έναυσμα στους συμπαίκτες του για ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Διαιτησία Κόλλιας- Καρβουνίδης- Λάμπρου.
ΔΟΞΑ: Τόππος, Μ. Στελλάς, Π. Στελλάς, Πλύγκος, Χ.Ορφανός, Τσούλλος(21΄ λ.τ. Κυριαζής), Δ. Ορφανός, Β. Ορφανός, Κωστομοίρης( 88΄ Καλόψυχος), Μπατέστας, Οχτάρας(65΄Μπαρμαντώνης)
ΠΑΣ: Χατζηπέτρος, Μαλάμης, Καστανίδης, Μελισσάς, Κουκουτσέλας, Βακιάνης(90΄Πεταλάς), Καρπαθάκης, Γιώτας, Ταγκάεβ, Πιτσουρδάκης, Χαρίτος(93΄Χρυσαφίνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments