Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη νίκη της Δόξας

Εύκολη νίκη της Δόξας

0
doksa aris
Dodekanisos

Εύκολη νίκη με σκορ 5 – 1 πέτυχε σήμερα η Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο της σε βάρος της Αθλητικής Ένωσης Κω. Με το παιχνίδι αυτό, ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, όμως οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να βρουν τον ρυθμό τους και να εδραιώσουν τη νίκη τους από το πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 4 – 1.
Μόλις στο 3’ ο Μπεκιρλάρι με διαγώνιο σουτ έκανε το 0 – 1 αλλά μετά ξεκίνησε ο …καταιγισμός. Στο 7’ ο Μαριάς με απευθείας μακρινό φάουλ έκανε το 1 – 1 και στο 31’ ο Σταμούλης με πλασέ πέτυχε το 2 – 1. Στο 35’ ο Ορφανός με ωραίο δουτ πέτυχε το 3 – 1 και με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Δ. Κωστομοίρης με πλασέ ανέωασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Το τελικό 5 – 1 πέτυχε ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 87’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Παπαβασιλείου και «βοηθοί» του οι Δημήτρης Πλακογιάννης και Χρήστος Κασιώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Ζούρδης, Στελλάς Μ., Μαριάς, Μπεν Μαχμούτ, Σταμούλης (80′ Κωστομοίρης Μ.), Μπατέστας (64′ Καλόψυχος), Κυρίτσης, Πλύγκος (75′ Στελλάς Π.), Τσοπάνογλου, Ορφανός, Κωστομοίρης Δ.
Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Κοσσάρης (46′ Γαλάνης), Νυστάζος, Καματερός, Γκέτσιος (80′ Μαρκόγλου), Θεοδώρου Γ., Εμμανουήλ, Μπεκιρλάρι, Πιατόπουλος, Βάσης (46′ Διαμαντής), Κόπελλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments