Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκησε ο Πολυβώτης

Νίκησε ο Πολυβώτης

0
DSCN0304
Dodekanisos

Μετά από ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες που έγινε στη Νίσυρο, ο τοπικός Πολυβώτης κέρδισε τον Ήλιο Ιαλυσού με 2 – 1 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Πλέον η ομάδα της Νισύρου, βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και εκτός από τα γκολ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως και ο Ήλιος «πάλεψε» όσο μπορούσε. Οι παίκτες του κατέβαλλαν φιλότιμη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε ο Προκόπης Χαρτοφύλλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 28’. Στο 62’ μετά από ωραία σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Κάκιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2 – 0. Στο 89’, ο Πότσου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Μιχάλη Φραγκίνη (Τσαούσης, Φασουλάρης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Ανδριώτης, Ποιμανίδης (80’ Καραγιάννης), Π. Χαρτοφύλλης, Παπαδάκης, Χασαπλαδάκης, Ορσάρης (88’ Ιντζές), Σταυριανός, Χατζηνικολάου, Κακιάς, Κάσδαγλης (46 Ν. Χαρτοφύλλης)
ΗΛΙΟΣ: Φλεβαρης, Χάλαρης, Σβύνος, Σφήκας, Γεωργαλλής, Βλάχος (55’ Ζερβός), Λαμπούσης, Ιβάν, Τζωρτζής (70’ Χαραυγής), Πότσος, Κόνιαρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments