Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Εύκολα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Εύκολα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

0
dodekanisos efhita
Dodekanisos

Με νίκη και καλό μπάσκετ συνδυάστηκε το πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού κέρδισε με 74-20 τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι. Με το Μιχάλη Χατζηδημητρίου να έχει διπλή ιδιότητα (παίκτης-προπονητής), λόγω του ταξιδιού του Γιάννη Τσακίρη στην Κω με τον Διαγόρα, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δεν συνάντησε δυσκολίες μέχρι να φτάσει στη νίκη, έχοντας με διψήφιο αριθμό πόντων τους Μαρτσάκη, Χαμαντί και Μιχαήλου. Από την αρχή του αγώνα, οι Ροδίτες είχαν το προβάδισμα και σταδιακά μεγάλωσαν τη ψαλίδα (42-10 στο ημίχρονο). Η ομάδα μας έβγαλε ωραίες φάσεις και επικράτησε άνετα του Ηφαίστου, ενώ το προσεχές σαββατοκύριακο θα παίξει στο «Βενετόκλειο» με τον Άτλαντα Αθηνών. Για μία ακόμη φορά ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-5, 42-10(ημ.), 62-16, 74-20
Διαιτητές: Ξανθός- Μητσού
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου): Λουκάς 2, Μιχαήλου 10, Χαμαντί 12, Χατζηδημητρίου 6, Κοντογιάννης 8, Παππάς 8, Μαρτσάκης 22, Χατζηκαντής 6.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Ηλιόπουλος): Αγγελίδης 1, Μεταξάς 10, Κανελλόπουλος 1, Παπουτσόπουλος 8, Κουραχάνη, Σταμάτης, Παπαδόπουλος, Τατάνι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments