Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έτσι έπαιξε ο Ιάλυσος!

Έτσι έπαιξε ο Ιάλυσος!

1
DSC07656
Dodekanisos

Στο σύστημα του 4 – 2 – 3 – 1 στηρίχθηκε ο Ιάλυσος στο δεύτερο του φετινό φιλικό παιχνίδι με τον αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής (2 – 0 ) στο «Οικονομίδειο». Όπως φαίνεται, είναι το σύστημα που θέλει να δουλέψει ο Πέτρος Μίχος στο επικείμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις όποιες βέβαια παραλλαγές προκύψουν ανάλογα και με τον αντίπαλο αλλά και την εξέλιξη στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ας δούμε όμως πως αγωνίστηκαν οι «ερυθροκίτρινοι» από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.
Ο Ιάλυσος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Τίμο Λουτριώτη ο οποίος και «έβγαλε»
όλο το παιχνίδι. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Παπαδημήτρης και Κοκκίνης. Αριστερό μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Παφιάκης και δεξιό ο Σταυλάς. Ο Ρεκλείτης και ο Αθανασίου ήταν τα αμυντικά χαφ και η τριάδα του κέντρου αποτελούνταν από τους Κοιλιάρα (στον άξονα, πίσω από τον προωθημένο), Χατζηκοσμά (αριστερά) και Μαθιό (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σίμωσης. Αυτή η διάταξη διατηρήθηκε σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και η μόνη διαφοροποίηση ήταν η εσωτερική αλλαγή που έγινε κάποια στιγμή και για λίγο (Ο Μαθιός πήγε στα αριστερά και ο Χατζηκοσμάς πέρασε στα δεξιά).
Το ίδιο σύστημα διατηρήθηκε ως επί των πλείστων και στο δεύτερο ημίχρονο (δεν έγιναν θεαματικές αλλαγές στην διάταξη) με τον Πέτρο Μίχο βέβαια να κάνει ορισμένες αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις.
Όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Πλύγκος (στη θέση του Κοιλιάρα), χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως αριστερό χαφ, με τον Μαθιό να παίζει πίσω από τον προωθημένο και τον Σίμωση να παραμένει στην κορυφή.
Στη συνέχεια, ο Κοκκίνης έγινε για λίγο αριστερό μπακ, ο Αθανασίου κάλυψε τη θέση του στα στόπερ, ενώ οι Σπάρταλης και Ρεκλείτης αποτέλεσαν την δυάδα στα αμυντικά χαφ.
Πιο μετά, ο Χατζηπέτρος με την είσοδο του (αντικατέστησε τον Σίμωση), έγινε αριστερό μπακ, ο Χειμωνέττος αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ και ο Πλύγκος πέρασε στην κορυφή της επίθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Μαλλιάκας και Σαχίνης. Από τους μικρούς ο μόνος που ήταν στην αποστολή ήταν ο Σαββούλης ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να αγωνιστεί. Ο δεύτερος τερματοφύλακας που επίσης δεν αγωνίστηκε ήταν ο Άγγελος Χειμωνέττος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Superball
Superball
8 years ago

Ρε παιδια που ειναι ο μαλλιακας?εκτος αποστολης το παλικάρι μας;μαλλον ψάχνει ομαδα Χαχα…αερα αφαντου Καλα ειναι….οι μικροί ταλαντούχοι του ιαλυσου που ειναι?και αυτοι εκτος αποστολης