Αρχική Αθλητικά νέα Έτοιμος για την φιέστα

Έτοιμος για την φιέστα

0
Dodekanisos

Η νίκη του Ορφέα επί του Απόλλωνα Απολλώνων με 6-0, σφράγισε και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Οι πρωταθλητές μπορεί να έστελναν την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων τους, όμως το μυαλό τους ήταν στην φιέστα που θα γίνει την επόμενη αγωνιστική(τελευταία) στο παιχνίδι με την Χάλκη.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τον χορό των γκολ μόλις στο 3΄ με σουτ του Τσικούρη(0-1) και στο 7΄ο Στεργιόπουλος με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0-2. Στο 15΄και πάλι ο Στεργιόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-3 ενώ στο 30΄ο Αυγουστάκης με κεφαλιά έκανε το 0-4 και στο 45΄ο Κώστας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με ακόμα ένα γκολ που πέτυχε ο Κουτσούκος στο 72΄και έγινε το 0-6 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτησία Πλάτσης-Ροδίτης-Τσιβίτης.

ΟΡΦΕΑΣ: Δραγατάκης(55΄ Μαχραμάς Π.), Τσικούρης, Καμπούρης, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Ντουρμισλάρ, Στεργιόπουλος(60΄Παπαδιός), Κώστας, Κόκα(46΄Κουτσούκος), Λόσε, Αυγουστάκης(33΄λ.τ. Κόττορος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠ.: Σεντονάς, Ορφανός, Μπατέστας, Δάσσιος, Μακαρούνας, Πονήρης, Παναής, Πετρόποπυλος, Σταμπολής, Κωνσταντάκης, Μπαϊράμης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments