Αρχική Αθλητικά νέα «Όλοι μαζί για τον Ορφέα»

«Όλοι μαζί για τον Ορφέα»

0
Dodekanisos

Η επιστροφή του Ορφέα στην Α΄ κατηγορία είναι πλέον γεγονός και επιθυμία του προέδρου της ομάδας Σουκρή Κελέσογλου είναι, σε αυτή την γιορτή να βρεθούν  όλοι οι Ορφεϊτες.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κελέσογλου αναφέρει: « Ο Ορφέας επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου μετά από κάποια χρόνια. Επιθυμία μου είναι στο τελευταίο παιχνίδι με την Χάλκη , να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Ορφέα στην μεγάλη κατηγορία. Οι προσπάθειες που κάναμε φέτος έπιασαν τόπο και η ομάδα μας επιστρέφει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, γιατί ο Ορφέας έχει δώσει πολλούς παίκτες στο ροδίτικο ποδόσφαιρο από την εποχή που ιδρύθηκε. Όλοι μαζί λοιπόν για τον Ορφέα μας, γιατί του αξίζει η παρουσία όλων όσων έχουν φορέσει την φανέλα του αλλά και εκείνοι που την βοήθησαν από τον διοικητικό τομέα και όχι μόνο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή μας, το Δ.Σ. και ιδιαίτερα την Νίκη Μαχραμά για την πολύτιμη βοήθεια της. Επίσης ευχαριστώ τον καθηγητή Γιώργο Γιαννόπουλο που μας στήριξε και μας βοήθησε σε όλους τους τομείς. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κρίκο για την συμπαράσταση στους τρεις μήνες που ήταν δίπλα μας.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή του Ορφέα μας»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments