Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Εθνικός – Ιάλυσος LIVE

Εθνικός – Ιάλυσος LIVE

1
ialisos fostiras
Dodekanisos

Με στόχο να κάνει καλό ποδαρικό στο 2016, ο Ιάλυσος «δοκιμάζεται» σήμερα στις 3μ.μ. στο Μοσχάτο από τον Εθνικό σε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και για τον σκοπό αυτό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Το news12 και ο αθλητικός συντάκτης Γιώργος Γραμματικός θα βρίσκονται στο Μοσχάτο και θα έχουν την ευκαιρία όπως πάντα να σας μεταφέρουν live την εξέλιξη στο παιχνίδι.

Η εξέλιξη LIVE

Βρέχει αυτή τη στιγμή στο γήπεδο Μοσχάτου το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι βρεγμένος αλλά δεν έχει επιβαρυνθεί.

Με την κλασική του κόκκινη εμφάνιση θα παραταχθεί ο Ιάλυσος.

Περίπου 200 θεατές είναι αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Γεμάτη σχεδόν είναι η βασική κερκίδα που υπάρχει παράλληλα του αγωνιστικού χώρου. Οι φανατικοί φίλοι του Εθνικού που είναι περίπου 50 άτοιμα έχουν πάρει θέση στην κερκίδα που βρίσκεται πίσω από την εστία.

Πέντε λεπτά συμπληρωμένα στο Μοσχάτο. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ακόμα μπροστά από τις δυο εστίες.

Ο Εθνικός μέχρι στιγμής έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του χωρίς όμως να απειλεί.

Νευρικό είναι το παιχνίδι πάντως των γηπεδούχων οι οποίοι χωρίς εμφανή λόγο τα έχουν με τον διαιτητή.

Οκτώ λεπτά συμπληρωμένα στο Μοσχάτο και η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν την κατοχή όμως ο Ιάλυσος είναι πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν αφήνει ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Λουτριώτη.

Δυο φωτογραφίες από το γήπεδο του Μοσχάτου, αυτή τη στιγμή
mosxato gipedo

mosxato gipedo2

Πολύ δυνατό παιχνίδι μέχρι στιγμής με πολλές μονομαχίες κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Προς το παρών δεν σφυρίζει εύκολα ο διαιτητής.

Στο 16′ ο Λιόσης έκανε το πρώτο σουτ για τον Ιάλυσο από θέση έξω δεξιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Δείχνει να έχει πάρει την κατοχή της μπάλας στα τελευταία λεπτά ο Ιάλυσος και προσπαθεί να ανέβει προς την περιοχή του Εθνικού. 

Σχεδόν έχει σταματήσει η βροχή.

Είκοσι λεπτά συμπληρωμένα στο Μοσχάτο. Είναι φανερό πως αυτό το στιλ παιχνιδιού βολεύει τον Ιάλυσο.

Στο 22′ ο Πλύγκος έκανε τη σέντρα προς τον Χειμωνέττο ο οποίος ήταν σε καλή θέση αλλά έκανε επιθετικό φάουλ και έχασε την ευκαιρία να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.

Εξακολουθεί το παιχνίδι να είναι δυνατό.

Η μπάλα ανεβοκατεβαίνει συχνά πυκνά από την μια περιοχή στην άλλη χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα κλασική ευκαιρία.

Εικοσι έξι λεπτά συμπληρωμένα αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει αλλάξει κάτι από την εικόνα που έως τώρα έχουμε περιγράψει.

Το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός παίζει σήμερα ο Πλύγκος.

Στο 31′ έχουμε φθάσει χωρίς ακόμα να υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία.

Στο 32′ ο Στρατάκης έκανε σέντρα στην περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στον Σαχίνη (κόρνερ) και τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι – πέναλτι. Ο διαιτητής έλεγχε πάντως τη φάση και έδειξε κόρνερ.

Ο Εθνικός στα τελευταία τρία λεπτά προσπαθεί να γίνει απειλητικός από τα πλάγια κα κυρίως από τα δεξιά.

Όποια σέντρα και αν γίνει προς την περιοχή του Λουτρώτη, τόσο ο Αθανασίου όσο και ο Φυλακούρης είναι πάντοτε εκεί που πρέπει και απομακρύνουν.

Στο 33′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το πίσω δοκάρι όπου ήταν ο Πλύγκος και είχε ετοιμαστεί να …πυροβολήσει αλλά …έπιασε αέρα και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 35′ ο Μάναλης πήρε τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 36′ ο Κοιλιάρας είχε χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά προτίμησε να πασάρει στον Χειμωνέττο όμως ο Στασινός πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα.

Δείχνουν να έχουν όρεξη και διάθεση οι παίκτες του Ιάλυσου όμως κάπου χαλάει … η συνταγή από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Πέντε λεπτά ακόμα για το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στον πάγκο του Ιάλυσου είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Φονσέκα.

Πρώτη κιτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Την είδε στο 44′ ο Βαγγέλης Ρεκλείτης για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λεωνιδόπουλο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. 0 – 0 στο Μοσχάτο.

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Δυνατό παιχνίδι έγινε στα πρώτα 45 λεπτά όμως από άποψη ποιότητας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είναι από μέτριο έως κακό. Ο ρυθμός αυτός πάντως βολεύει τον Ιάλυσο που δεν απειλείται από τον Εθνικό και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσει”.

Εντατικό ζέσταμα έκαναν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι Φονσέκα και Μαθιός. Τώρα έχουν σταματήσει.

Όλα έτομα για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Εντελώς διαφορετικός πλέον ο καιρός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο καθώς πλέον έχει βγει ο ήλιος.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Στο 46′ ο Κοιλιάρας πήρε τη μπάλα στον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τερζή και ο Βουτσινάς έκανε δύσκολη απόκρουση στέλνοντας τη μπάλα  κόρνερ.

Στο 47′ ο Κοιλιάρας επιχείρησε νέο σουτ και πάλι έξω από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Φουριόζος απ’ ότι φαίνεται μπήκε ο Ιάλυσος στο δεύτερο ημίχρονο.

Φονσέκα, Μαθιός και Παπαδημήτρης κάνουν ζέσταμα αυτή τη στιγμή.

Στο 49′ ο Στρατάκης έκανε ένα αρκετά φιλόδοξο σουτ από μακρινή απόσταση αλλά ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτεροι ποιότητα παιχνιδιού σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Το πάθος δεν λείπει και πάλι από τους παίκτες και των δυο ομάδων.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ! Στο 55′ ο Στρατάκης έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Κοκκίνης έδιωξε προ του Μάναλη με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι. Η μπάλα έθασε στον Αργυρίου που καιροφυλακτούσε έκανε το σουτ, ο Λουτριώτης απόκρουσε ενστικτωδώς αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Αθανασίου να τη διώξει πάνω στη γραμμή.

Στο 58′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά αλλά πριν σουτάρει ο Σπάρταλης που ήταν σε καλό σημείο πρόλαβαν οι αμυνόμενοι και απομάκρυναν τη μπάλα.

Όλα για όλα τα παίζει πλέον ο Πέτρος Μίχος καθώς “έριξε” συγχρόνως στο παιχνίδι δτο επιθετικούς. Τον Μαθιό και τον Φονσέκα στο 59′.

Πρώτη συμμετοχή του Φονσέκα με τη φανέλα του Ιάλυσου.

Προσπαθεί να κερδίσει ορισμένα μέτρα ο Ιάλυσος και έχει αρχίσει και πιέζει πάλι.

Στο 63′ δυο διαδοχικά σουτ για τους φιλοξενούμενους κόντραραν πάνω σε αμυνόμενους. Το πρώτο το έκανε ο Κοιλιάρας και το δεύτερο ο Ρεκλείτης που πήρε το ριμπάουντ.

Ο Ιάλυσος σε γενικές γραμμές είνα καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ που δέχθηκε είναι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ουσιαστικά στην πρώτη φάση που απειλήθηκε από τους γηπεδούχους.

Πολύ ορεξάτος δείχνει ο Φονσέκα ο οποίος παίζει στην κορυφή της επίθεσης αλλά αρκετές φορές βγαίνει και στα πλάγια.

Στο 66′ ο Λίόσης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Βουτσινάς έδιωξε με το πόδι δύσκολα και ο Αθανασίου που ήταν αφρούρητος, ουσιαστικά σε κενή εστία έστειλε με πλασέ τη μπάλα ψηλά άουτ. Ο παίκτης του Ιάλυσου μάλλον αιφνιδιάστηκε και δεν περίμενε να έρθει πάνω του η μπάλα μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα.

Δείχνει να κουτσαίνει ο Μιχάλης Φυλακούρης αλλά σφίγγει τα δόντια και συνεχίζει κανονικά.

Μέσα στο παιχνίδι και ο Χατζηκοσμάς. Ακόμα ένας επιθετικογενής παίκτης για τον Μίχο.

Πιέζει ο Ιάλυσος ο οποίος έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να βρει τον ελεύθερο διάδρομο προς την εστία του Βουτσινά.

Αψιμαχία μεταξύ Λιόση και Αργυρίου μετά από φάουλ του πρώτου. Ο παίκτης του Εθνικού τσαντίστηκε και έσπρωξε με δύναμη τον Λιόση ρίχνοντας τον κάτω. Κίτρινη κάρτα είδε ο Αργυρίου.

Στο 73′ ο Αργυρίου έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να είναι επιθετικός και να έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του αλλά δυσκολεύται στο να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Εθνικός έχει οπισθοχωρήσει και έχει κλείσει τους χώρους.

Στο 82΄ ο Στρατάκης είδε κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Κοιλιάρα.

Στο 84΄έχουμε φθάσει με τον Ιάλυσο να συνεχίζει την προσπάθεια αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς η άμυνα του Εθνικού είναι καλά οργανωμένη.

Στο μισό γήπεδο παίζει πλέον ο Ιάλυσος. Η μπάλα γυρίζει γύρω γύρω από την περιοχή αλλά δεν μπορεί να μπει μέσα σε αυτήν. Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν σήμερα αρκετές κακές επιλογές στην επίθεση. Στατελευταία λεπτά τα πράγματα είναι χειρότερα λόγω του άγχους βέβαια.

Στο 89′ ο Ρεκλείτης έκανε ένα καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Τερζής έβαλε το κεφάλι του και απόκρουσε μακριά.

Έχει αυξηθεί κατακόρυφα η πίεση που ασκεί ο Ιάλυσος στα τελευταία λεπτά. Αλλεπάλληλες σέντρες που περνάνε ανεκμετάλλευτες.

Κόρνερ για τον Ιάλυσο στην τελευταία του μάλλον ευκαιρία για να κάνει κάτι. Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας αλλά η κεφαλιά του ΑΘανασίου ήταν άστοχη.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1 – 0 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

Διαιτητής είναι ο Ρατσιάτος (Νενεκούμης, Πάγκαλος) από την Αργολίδα 
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Ματζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης, Αργυρίου (83′ Σούφλας), Σουλέλες (74′ Κατίδης)
ΙΑΛΥΣΟΣ (Μίχος): Λουτριώτης, Λιόσης, Σαχίνης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Πλύγκος (59′ Φονσέκα), Κόκκινης, Σπάρταλης (59′ Μαθιός), Κοιλιάρας, Χειμωνέττος (68′ Χατζηκοσμάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas.m
kostas.m
8 years ago

den pirazi paidia mpravo.exi poli dromo akoma sto telos pali emis tha panigirizoume tin anodo.