Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Εθνικές Κύπρου: Προπονητής ο Καρπαθάκης

Εθνικές Κύπρου: Προπονητής ο Καρπαθάκης

9
13
Dodekanisos

O Κώστας Καρπαθάκης θα είναι ο προπονητής των Εθνικών ομάδων beach volley της Κύπρου στο Προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο στη Ρόδο (στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα). Την σχετική απόφαση, γνωστοποίησε ο Κυπριακός Οργανιοσμός Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ). Ο Καρπαθάκης είναι προπονητής βόλεϊ και beach volley του Διαγόρα και μάλιστα ο σύλλογος του θα πραγματοποιήσει αύριο στις 2.30μ.μ. στα γραφεία του συνέντευξη τύπου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
theatis
theatis
10 years ago

Παρακαλώ τον κο-κα ο-η οποίος-α δημοσιεύει το παρόν άρθρο να μας γνωστοποιήσει από που αντλεί δεδομένα και πληροφορίες ότι ο εν λόγω αναφερόμενος ως προπονητής βόλει και beach volley κος Καρπαθάκης αναφέρεται παράλληλα με αυτή την ιδιότητα και σε επίσημα έγγραφα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – beach volley, ως αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ να ανακαλέσετε το άρθρο και να επαναδιατυπωθεί αρμοδίως. Σας ευχαριστώ.
Παρεπιμπόντος δε, παρακαλώ σε ανάλογα δημοσιεύματα που πηγάζουν από εσάς να είστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς που αποδίδετε έτσι ώστε να μην χαρακτηρισθεί αυθαιρεσία με αδαή πρόθεση σε ένα τόσο όμορφο ενημερωτικό διαδικτυακό site όπως το δικό σας.

Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια για το site. Από το ρεπορτάζ που έχω κάνει, προκύπτει ότι ο Κώστας Καρπαθάκης αναγνωρίζεται ως προπονητής και από την Παγκόσμια και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Βόλεϊ. Εξάλλου η πρόσληψη του ως προπονητής των Εθνικών Κύπρου ανακοινώθηκε επίσημα από τον Κυπριακό Οργανισμό ΒόλεΪ. Φαντάζομαι ότι δεν θα έκανε ποτέ τέτοια γκέλα να προσλάβει έναν προπονητή ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα να είναι προπονητής.

Δημήτρης Δραγάτης

theatis
theatis
10 years ago

Κε Δραγάτη, να σας ενημερώσω, ότι το ρεπορτάζ που έχετε κάνει δυστυχώς είναι τόσο ατελές.Ενημερωτικά να σας γνωρίσω ότι βάσει του αθλητικού νόμου, για να ασκήσει κάποιος το επάγγελμα προπονητού σε οποιοδήποτε άθλημα πανελλαδικά, θα πρέπει να έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Παράλληλα δε, να έχει εγγραφεί στα μητρώα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Βόλει γνωστό ως ΣΕΠΠΕ. Συνεχίζοντας την ενημέρωσή σας, σας γνωρίζω ότι ούτε άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (βάσει του αθλητικού νόμου) υπάρχει ούτε και εγγραφή στο σύλλογο Ελλήνων προπονητών. Αυτά τα στοιχεία μπορείτε να τα συλλέξετε αύριο κι όλας τόσο από την Ομοσπονδία Βόλει όσο και απο τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών.Κατόπιν τούτου, έχετε ανακαλύψει δημοσιογραφικά μία “γκέλα” της Κυπριακής Ομοσπονδίας.
Επίσης στη συνέχεια θα ανακαλύψετε ότι ο εν λόγω κος μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους παρακολουθεί σχολή προπονητών στην Αθήνα προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα άδειας προπονητή επίσημα.

theatis
theatis
10 years ago

Παρακαλώ ζητείστε από όλες τις διοικήσεις των συλλόγων που ασχολούνται με την πετοσφαίριση στα Δωδεκάνησα να σας αποστείλουν επίσημη διαβεβαίωση πόσους προπονητές απασχολούν στα τμήματά τους και κατά πόσο τηρείται η νομοθεσία επ αυτών έτσι ώστε και εσείς να μην πέφτετε σε ατοπήματα και χαρακτηρισμούς που υπαγορεύονται από χείλη μη αρμόδια.

theatis
theatis
10 years ago

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον όποιο εποικοδομητικό διάλογο είχαμε, έχετε ένα καταπληκτικό site που έχει δώσει άλλη διάσταση στην αθλητική ενημέρωση σε όλα τα σπορ, και επίσης είναι πολύ καλό που ακούγονται όλες οι απόψεις,γνώμες και γενικά σχολιασμοί έτσι ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.

kriftoulis
kriftoulis
10 years ago

elpizo o spike na emeine efxaristimenos… kai i parea tou…

blaster
blaster
10 years ago

Δεν θα αναφερθώ στην εγκυρότητα ή μη του ρεπορτάζ.
Θα σταθώ στην εμπιστοσύνη της ΚΟΠΕ, προς το πρόσωπο του.
Τα υπόλοιπα ας τα βρει η απούσα ΤΕ με τον συνεργάτη της, κο Δραγάτη.

Αγαπητέ φίλε αφού δεν το κατέχεις το άθλημα…. άστο…

nonono
nonono
10 years ago

tha ithela na prosthesw oti tetoiou eidous taftotites proponitwn petosferisis eksedwse i elliniki omospondia polles!!!!! mia apo eftes tuxainei na exw kai egw me ton idio tropo pou tin epektise kai o en logo kurios kai tin idia akrivws xroniki stigmi, afou sxoles proponitwn exoun na ginoun edw kai polla xronia stin ellada opote tha adunatouse na tin exei eidi (efoson den tou epetrepe i ilikia tou tote) otan zitouse douleia sto swmateio tou diagora. To pws i Kupriaki omospondia ton anakunwse proponiti einai ena allo megalo thema…

filathlos
filathlos
10 years ago

αγαπητέ nonono,το ίδιο ερώτημα να τεθεί στα σωματεία Ροδίων Άθλησις-Κλεάνθη-Τελχινή κλπ όπου οι διάφοροι παράγοντες – έφοροι και λοιπό προσωπικό (συμβασταζόμενοι από την ανύπαρκτη και ανεκδιήγητη ΤΕ) συνεπικουρούν σε παρόμοια φαινόμενα.
Κάποτε πρέπει να καθαρίσει το τοπίο.
Όσο αφορά την ταυτότητα που αναφέρεσαι, εφόσον την εξέδωσε Ομοσπονδία έχει νομική υπόσταση. Συνεπώς οτιδήποτε άνομο σ αυτό βαρύνει την Ομοσπονδία και όχι τον κάτοχό της.

sam
sam
10 years ago

ΑΓΑΠΗΤΕ THEATIS – NONONO H ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ …ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ Η ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟς ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΣΧΟΛΕς ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ…ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ…ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!