Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Οι εθελοντές στην «πρώτη γραμμή» του Μαραθωνίου

Οι εθελοντές στην «πρώτη γραμμή» του Μαραθωνίου

0
Dodekanisos

Σε μια εποχή που την κοινωνία μας επισκιάζουν μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα,  που οι αγχωτικοί ρυθμοί της ζωής γίνονται όλο και πιο πιεστικοί, η ανάδειξη του εθελοντισμού  ως μηχανισμού συλλογικής διεκδίκησης και προσφοράς είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο εθελοντισμός έχει ουσιαστικό και θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και σαφώς παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου.
Όπως τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτσι κι εφέτος, στην κορυφαία αθλητική γιορτή της Ρόδου και παράλληλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 9 Απριλίου 2017, εθελοντικές ομάδες και μια πληθώρα από μεμονωμένους εθελοντές θα είναι στην «πρώτη γραμμή»!
Με τη δική τους παρουσία και υπερπολύτιμη προσφορά τους θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της νέας διοργάνωσης, εικόνες, στιγμιότυπα, δηλώσεις και πληροφορίες της οποίας θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη του κόσμου!

Οι Εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν το Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες του (Ημιμαραθώνιος, 10.000μ., 5.000μ. και 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων), είναι:
-ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) Ρόδου
-Λέσχη Φυσικοθεραπευτών Δωδεκανήσου
-ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου
-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ρόδου
-Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
-Πρόσκοποι Δωδεκανήσου
-Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού
-ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου
-C.RO.P. Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου
-Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ»
-Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου
-Ποδηλάτες Rodos Cycling club
-Ανάδοχη Αγκαλιά
-ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ
-Σύλλογος Γυμναστών Ρόδου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments