Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Έσβησαν τα φώτα στη φυσούνα και…”

“Έσβησαν τα φώτα στη φυσούνα και…”

1
neapoli gipedo
Dodekanisos

Απίστευτες καταγγελλίες από τον ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου Σάββα Παφιάκη με αφορμή τα όσα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό! Ο ίδιος που ήταν εκτός δεκαοκτάδας στην αναμέτρηση αλλά συμμετείχε στην αποστολή, κάνει λόγο για σοβαρούς τραμπουκισμούς που έλαβαν χώρα στο γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Μιλώντας σήμερα σε αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM επεσήμανε πως τα έκτροπα άρχισαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού κατά την άφιξη της αποστολής του Ιάλυσου, όταν κάποιος “κόλλησε πάνω στον τοίχο τον Ρεκλείτη!” Στη συνέχεια τόνισε ότι “όταν είμασταν στη φυσούνα για να βούμε έξω για το ζέσταμα, έσβησαν τα φώτα και μας έγινε …ντου. Μας επιτέθηκαν παίκτες του Ιωνικού και χτύπησαν πρώτα τον Ρεκλείτη του οποίου η μπλούζα σκίστηκε. Στη συνέχεια είδα φιλάθλους να πηδάνε τα κάγκελα και να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο συμμετέχοντας και αυτοί στα επεισόδια σε βάρος μας. Επί δέκα λεπτά υπήρχε μεγάλη ένταση και οι λιγοστοί αστυνομικοί που ήταν εκεί δεν μπορούσαν να κάνουν απολύτως τίποτα. Δυστυχώς εκείνη την ώρα αντιλήφθηκα πως εκεί δεν ήταν ούτε ο διαιτητής αλλά ούτε και ο παραρατηρητής αγώνα για να τα καταγράψουν. Έγινε συζήτηση για να αποχώρησουμε από το παιχνίδι αλλά εμείς οι παίκτες είπαμε ότι θα βγούμε για να παίξουμε κανονικά”.
Ο έμπειρος παίκτης τόνισε και τα εξής:
“Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις διότι ορισμένοι παίκτες του Ιωνικού τους οποίους γνωρίζουμε, όλη την εβδομάδα μας έστελναν απειλητικά μηνύματα μέσω του facebook και των κινητών. Φοβερά πράγματα και απαράδεκτες καταστάσεις τη στιγμή που στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν είχε γίνει το παραμικρό”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μ.
Μ.
8 years ago

na pate stin astynomia an einai sto fb kai sta thlefona re pafiaki ti mas les tora,ta xougia @@@@@@@@@@@@@ exeis parei kai esy.