Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έστειλε μήνυμα από νωρίς

Έστειλε μήνυμα από νωρίς

0
Dodekanisos

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο Διαγόρας. Ο “γηραιός” επικράτησε με 3 – 0 εντός έδρας του Παναιγιάλειου και πήρε τους πρώτους του φετινούς βαθμούς.

Ο Διαγόρας έδειξε μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια όπου ήταν φανερό το ότι ακόμα δεν είχε βρει τα πατήματα του. Πλέον, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, έδειξε αρκετά έτοιμος, έδειξε να έχει ρυθμό και έστειλε το μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ότι θα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.
Πάνω στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης σε όλη την διάρκεια. Επέβαλλαν τον ρυθμό τους, και δεν απειλήθηκαν από έναν αντίπαλο που έδειχνε και ο ίδιος ότι μάλλον δεν το πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει ζημιά στον Διαγόρα. Ούτε όταν κέρδισε πέναλτι (στο 2 – 0) καθώς ο Φουρτάδο χωρίς να έχει ψυχολογία ουσιαστικά, έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 21′ πέναλτι για τον Διαγόρα. Μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Γιώργου έφυγε μόνος του και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζησάββας.
Στο 54′ μετά από λάθος της άμυνας του Παναιγιάλειου, ο Χατζησάββας με πλασέ από κοντά έκανε το 2 -0 .
Στο 65 μετά από πολύ ωραία σέντρα του Γλυνού, ο Μπαξεβάνος με εξαιρετική κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έκανε το 3 – 0 .

-Στο 60′ μετά ααπό προσπάθεια του μητρόπουλου, ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Προβατίδη και έδωσε πέναλτι. Το εκτελεσε ο Φουρτάδο αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης (60′ Κορλός), Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (84′ Μπουρλάκης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (66′ Τσαγγάρης), Γλυνός (89′ Ζέελεφ), Ντουαλλά
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Σούλης, Λούγκος, Μητρόπουλος, Γιαννουλίκος, Φουρτάδο, Καλούδης (62′ Σκούτας), Μπακατσέλος (65′ Μάτσης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments