Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασαν καρδιές στη Σάλακο!

Έσπασαν καρδιές στη Σάλακο!

0
7
Dodekanisos

Έσπασαν καρδιές στη Σάλακο όπου η τοπική Ασπίδα και ο Ηρακλής Μαριτσών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 – 3 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχαναν με 3 – 1 αλλά είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν σε 3 – 3! Στο φινάλε μάλιστα, θα μπορούσε είτε η μια, είτε η άλλη ομάδα να πανηγυρίσει τη νίκη καθώς χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, ενώ στην επανάληψη, η Ασπίδα είχε την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της αλλά ο Ηρακλής έπαιζε πολύ έξυπνα με τις αντεπιθέσεις που του απέφεραν μάλιστα και δυο τέρματα με πρωταγωνιστή τον Καρίκη. Στο 91’ και ενώ το σκορ ήταν 3 – 3, ο Χειμωνέττος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της έφθασε στον Καρίκη ο οποίος όμως «έπιασε» αέρα και έτσι έχασε μοναδική ευκαιρία να σημειώσει ακόμα ένα γκολ. Στο 94’ ο Καβουκλής έκανε το πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα προς το «παραθυράκι» αλλά ο Σαββιδάκης έκανε μια πραγματικά μεγάλη απόκρουση και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.
Τα γκολ
Στο 41’ ο Κώτσος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1.
Στο 56’ όμως, μετά από σέντρα του Βασιλείου, ο Μιχάλης Μάχλης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 60’ και στο 75’ μετά από αντεπιθέσεις ο Καρίκης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3 αλλά από εκεί και πέρα άρχισε η αντεπίθεση της Ασπίδας. Στο 76’ ο Λαθούρης έκανε τη σέντρα και ο Μιχάλης Μαχλής με νέα κεφαλιά μείωσε σε 2 – 3. Στο 81’ ο Καβουκλής με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Καρκαλιανίδης, Μαυρουδής). Οι γηπεδούχοι διαμρτύρονται για την φάση του πρώτου γκολ του Ηρακλή καθώς υποστηρίζουν ότι στο ξεκίνημα της φάσης, ο σκόρερ «έπαιξε» τη μπάλα δυο φορές με το χέρι.
ΑΣΠΙΔΑ: Γκίκας, Χατζηκυριάκος, Γιουτζεσόϊ (55’ Κουτσουμπάρης), Καρακώστας, Λαγός, Ιρίνια, Λαθούρης, Μάχλης Νίκος, Καβουκλής, Βασιλείου, Παπαχριστοδούλου (55’ Μάχλης Μιχάλης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments