Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Ερυθρόλευκες σειρήνες» για Τσαβαρή

«Ερυθρόλευκες σειρήνες» για Τσαβαρή

1
periferiaki omada
Dodekanisos

Ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από το νησί μας μπήκε στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Αθήνας. Πρόκειται για τον 14χρονο τερματοφύλακα των Ατρόμητων Ρόδου Νίκο Τσαβαρή ο οποίος προπονείται κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Ζούνη, του Νίκου Αλεξανδρίδη και του Γιάννη Χατζηπέτρου. Ο Τσαβαρής είναι μέλος της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΣΠΔ αλλά και της Περιφερειακής ομάδας με προπονητές τον Γιώργο Μποσγανά και τον Δημοσθένη Κάβουρα αντίστοιχα.
Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα παιχνίδια με την Μικτή μας στην Α΄ και Β΄ φάση του πρωταθλήματος το οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ, ήταν το σημείο αναφοράς για τους «σκάουτερ» που τον παρακολουθούσαν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τον νεαρό «πορτιέρο» παρακολούθησαν άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» αλλά και ο Γιώργος Αμανατίδης με αποτέλεσμα να κληθεί για προπονήσεις. Αύριο αναχωρεί για την πρωτεύουσα όπου το βράδυ στις 8.00 στο ξενοδοχείο «GALAXY» θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για την προπόνηση και την επόμενη ημέρα(Πέμπτη) θα προπονηθεί δύο φορές πρωί και απόγευμα και μετά το βράδυ θα επιστρέψει στο νησί μας. Μαζί με τον Νίκο θα βρίσκεται η μητέρα του για να μην μεταβεί στην πρωτεύουσα μόνος του.
Εμείς ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για τον Ροδίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος για την ηλικία του έχει καλό ύψος ενώ και οι τεχνικές του ικανότητες βρίσκονται σε καλά επίπεδα.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
geo
geo
10 years ago

και ο Χοχλαστός του Νικαγόρα κλήθηκε από τον Αμανατίδη….