Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νικηφόρο πέρασμα από τη Νίσυρο

Νικηφόρο πέρασμα από τη Νίσυρο

0
asteras masaron
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε από τη Νίσυρο ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος επικράτησε με 4 – 2 του τοπικού Πολυβώτη σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης (και τελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Η ομάδα των Μασσάρων επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας (έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο) και πλέον θα περιμένει να δει τι θα κάνεις ο Ευκλής στο παιχνίδι που δίνει με τον Δαμάγητο. Αν η ομάδα της Σορωνής πάρει έστω και μια ισοπαλία, τότε θα βγει αυτή πρώτη και θα πάει με πλεονέκτημα βαθμών στην δεύτερη φάση αγώνων. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς κανένα απολύτως άγχος καθώς είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους και έτσι έδωσαν την ευκαιρία και σε δυο νεαρούς παίκτες (14 ετών) να αγωνιστούν. Τον τερματοφύλακα Καλογήρου (έπαιζε για πρώτη φορά) και τον Δερμιτζάκη.
Ο Πολυβώτης άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς όμως από εκεί και πέρα ο Αστέρας ανέλαβε δράση και επικράτησε εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Μασσάρων ταξίδεψε στη Νίσυρο με δεκατρείς όλους και όλους παίκτες. Στο 60’ μάλιστα τραυματίστηκε ο Κιλασίν και δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι ο Αστέρας αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες διότι δεν υπήρχε άλλος παίκτης στον πάγκο να τον αντικαταστήσει.
Μόλις στο 3’ ο Φωτεινής με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 αλλά στο 30’ ο Δεληγιάννης με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 1 – 1. Στο 48’ ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του Μουσακίνια έκανε το 1 – 2. Στο 60’ ο Μουσακίνιας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3 και στο 77’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπάρτζου έκανε το 1 – 4. Το τελικό 2 – 4 διαμόρφωσε ο Φωτεινής με πλασέ. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν οφσάϊντ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης (Αχιολάς, Φασουλάρης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Καλογήρου, Πεϊμανίδης, Καρακωνσταντής (35’ λ.τ. Κάκιας), Χαρίτος, Φωτεινής, Χατζηνικολάου Δ. Β., Χατζηνικολάου Κ. Β., Καραγιάννης (52’ Ι. Σφακιανός), Σβύνος, Τ. Σφακιανός, Δερμιτζάκης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός (50’ λ.τ. Διάκουλας), Κιλασίν, Λαγοπάτης, Λίλος, Μπάρτζος, Λούππος Μιχάλης, Κυριακάκης, Μυλωνάς (55’ Φωτάρας), Καρτάλης, Μουσακίνιας, Δεληγιάννης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments