Αρχική Videos “Έρχεται η παγκόσμια κυβέρνηση, δεν προλαβαίνουμε τις εκλογές του 2024!”

“Έρχεται η παγκόσμια κυβέρνηση, δεν προλαβαίνουμε τις εκλογές του 2024!”

0

Μια ιδιαιτέρως σκοτεινή πρόβλεψη έκανε ο συνταγματάρχης πρώην σύμβουλος άμυνας και εξωτερικής πολιτικής του Λευκού Οίκου Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ! Αυτή τη φορά μέσω του προσωπικού του podcast είπε χαρακτηριστικά και τα εξής προκαλώντας πολλά σχόλια:

 «Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στις εκλογές του 2024. Νομίζω ότι τα πράγματα θα καταρρεύσουν στην Ουάσιγκτον πριν από τότε. Η οικονομική μας οικονομική κατάσταση είναι εύθραυστη – θα μας γυρίσει μπούμερανγκ με άσχημο τρόπο. Θα βρεθούμε σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες θα είναι κλειστές, και κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές».

«Πιστεύω επίσης ότι τα επίπεδα βίας και εγκληματικότητας στις πόλεις μας είναι τόσο υψηλά, που θα εξαπλωθούν και σε άλλα τμήματα της κοινωνίας. Οι άνθρωποι που συνήθως πιστεύουν ότι μπορούν να ζήσουν απομονωμένοι από το πρόβλημα αρχίζουν τώρα να επηρεάζονται από το πρόβλημα».

Αναφορικά με την Ουκρανία επεσήμανε ότι θα καταστραφεί και θα υπάρξει πλήρης κατάρρευση κάτι που θα επηρεάσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Όλοι θα πουν, μα καλά εσείς δεν μας λέγατε ότι η Ουκρανία κερδίζει, πως προκύπτει τώρα αυτό;», είπε ο Μακ Γκρέγκορ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παγκόσμια διακυβέρνηση:
«Όταν η Παγκόσμια Κυβέρνηση, που δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα, σπεύσει να προσφέρει τις «λύσεις» της μετά το άνοιγμα των τραπεζών και την αποκατάσταση της ισχύος στο δίκτυο, τι θα κάνουν οι άνθρωποι, που μόλις πέρασαν έναν ακόμη γύρο μαζικού φόβου; συμφωνώ και υποτάσσομαι;»

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments