ΕΠΣΔ: Συνάντηση με αφορμή τα play off

Συνάντηση με αφορμή την έναρξη των play off της Α’ Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΔ. Σχετική είναι η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή. Αναλυτικά:

“Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 07.04.2022 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, η συνάντηση της Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου και της Επιτροπής για θέματα Ασφάλειας και Πρόληψης της Βίας της ΕΠΣΔ, εκπροσωπούμενες από τους Προέδρους τους, κ. Ψέλλα Χρυσόστομο και κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο, με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, που συμμετέχουν στα play off της κατηγορίας.

Εκ μέρους των ομάδων έδωσαν το παρών, οι κ.κ. Χριστοφής Χρήστος, Πρόεδρος και Κάβουρας Στέλιος (Α.Ε.Ρ.Α.), Άγας Νικόλαος (ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ), Καραγιάννης Ιωάννης, (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ), Παπαδημήτρης Εμμανουήλ, Πρόεδρος και Κασέκας Στέργος (ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ). Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, η Επιτροπή Διαιτησίας με τους κ.κ. Λάμπρου Χαράλαμπο και Κατσιδώνη Ευάγγελο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των ομάδων που συμμετέχουν στους αγώνες κατάταξης ανόδου, για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ της διοργανώτριας και των σωματείων, για την εύρυθμη, ομαλή και απόλυτα ασφαλή τέλεση των αγώνων”.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments