Αρχική Αθλητικά νέα “Θέλουμε να γίνει νωρίτερα ο τελικός του κυπέλλου”

“Θέλουμε να γίνει νωρίτερα ο τελικός του κυπέλλου”

0
Dodekanisos
Απειλούν και με αποχώρηση αν το αίτημα τους δεν γίνει δεκτό!

Να γίνει νωρίτερα ο τελικός του κυπέλλου ζητούν με επιστολή τους στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, οι ομάδες ου συμμετέχουν στους «οκτώ» της διοργάνωσης. Αναλυτικά, αναφέρουν τα εξής:

«Αγαπητά μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣΔ.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αποφάσεις μας για τα επερχόμενα παιχνίδια κυπέλου.

Οπως ήδη γνωρίζετε το πρωτάθλημα η κανονική διάρκεια του έχει ολοκληρωθεί. Εμείς είμαστε οι ομαδες Άρης Αρχαγγέλου, Αναγέννηση Ασφενδιού, Κλεάνθης , Φοίβος , Αστέρας Παστίδας , ΑΟ Πυλίου  (ΑΕΡΑ, ΙΑΛΥΣΟΣ) που συνεχίζουμε στον θεσμό του κυπέλου. Όμως λόγω του γεγονότος ότι ξεκινούν οι αγώνες των play offs για την ανάδειξει του πρωταθλητη Δωδεκανήσου και στην συνέχεια οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία ο τελικός του κυπέλου θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαίου. Αυτό σημαίνει οτι οι υπογράφοντες είναι όμηροι των δεδομένων αυτών με συνέπεια να γίνετε δυσβάσταχτη η συνέχιση των προπονησεων των ποδοσφαιριστων μας σε συνδυασμό με το άνοιγμα της νέας σεζόν , και την επέκταση δυο επιπλέον μηνών των υποχρεώσεων μας απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τμήμα . Άρα περισσότερα έξοδα για όλους μας αλλά και αναμονή η οποία δεν βοηθά σε τίποτα.

Η πρόταση μας είναι να γίνει ποιο γρήγορα ο τελικός Δωδεκανήσου  σε ποιο κοντινή ημερομηνία σε αντίθετη περίπτωση τότε είμαστε υποχρεωμένοι να αποχωρήσουμε.

Επειδή δεν θέλουμε να απαξιωθεί ο θεσμός του κυπέλου  καλό θα ήταν αν και εφ΄’οσον τα σωματεία που έχουν υποχρεώσεις ή εστω ο πρωταθλητής που θα πάει στους αγώνες κατάταξης ανόδου Γ εθνικής να αποχωρήσει από το κύπελο ώστε να διευκολυνθούν οι υπόλοιπες ομάδες και να γ/ινει ο τελικός όπως αναφέραμε σε ποιο κοντινή ημερομηνία.

Είναι δύσκολο να κρατηθούν παίκτες μετά το τέλος του πρωταθλήματος ενω και οικονομικά μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις μας . Γνωρίζουμε ότι αυτό που ζητάμε δεν είναι μεσα στο fair play αλλά από την άλλη και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να εξαθλιωθούμε οικονομικά . Τα προβλήματα που έφερε η πανδημία τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς δεν μας βοήθησαν να έχουμε διάφορες πηγές εσόδων με αποτέλεσμα το δίμηνο που θα αναγκαστούμε να διατηρήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε εγρρήγορση θα μας κοστίσει ακριβά.

Σας καλούμε να δείτε με σοβαρότητα την προτασή μας και να αποφασίσετε με βάση την κοινή λογικό και το συμφέρον των ομάδων”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments