Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένοι αγώνες χρονομέτρησης στο Κολλέγιο Ρόδου

Επιτυχημένοι αγώνες χρονομέτρησης στο Κολλέγιο Ρόδου

0
Dodekanisos

Αγώνες χρονομέτρησης διοργάνωσαν στο κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ρόδου η ομάδα “Πιγκουίνοι” Ρόδου. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσαν:

“Το Σάββατο 24/10 οι Πιγκουίνοι Ρόδου διοργάνωσαν κοινή χρονομέτρηση στο Κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ρόδου. Στις δύσκολες αυτές συνθήκες που ζούμε και σε μια χρονιά με λίγες αγωνιστικές δραστηριότητες για τα σωματεία της κολύμβησης στην περιοχή μας, οφείλουμε να δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε οι αθλητές μας να διατηρούν υψηλό αγωνιστικό φρόνημα και να έχουν ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Προετοιμάζοντας άριστα τον χώρο, τοποθετώντας μοναδικές θέσεις για τον κάθε αθλητή με απόσταση 1,5 μέτρο και ακολουθώντας το πρωτόκολλο της ΓΓΑ για την κολύμβηση, πραγματοποιήθηκε η κοινή χρονομέτρη με τα σωματεία της Δωδεκανήσου. Αδιαμφισβήτητο είναι το ότι οι εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου και η πολύ καλή προετοιμασία από την ομάδα δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον.

Συμμετείχαν οι ομάδες Πρωτέας Καλύμνου με 11 αθλητές, το Ροδίων Άθλησις με 22 αθλητές και οι Πιγκουίνοι Ρόδου με 45 αθλητές της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας. Οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να χρονομετρηθούνε σε 4 αγωνίσματα περνώντας ένα έντονο προπονητικό δίωρο. Όλοι οι αθλητές στο τέλος του χρονομέτρου παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο για την συμμετοχή τους. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων τους .

Το απόγευμα της ίδια μέρας η ομάδας μας συμμετείχε σε αντίστοιχη χρονομέτρηση στο Ροδίων άθλησης .

Το Penguins Chrono αντικατέστησε το 3o Penguins Cup που ήταν να διοργανωθεί στις ίδιες ημερομηνίες .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments