Αρχική Προγνωστικά Επιτέλους, τώρα παίζουμε μπάλα…

Επιτέλους, τώρα παίζουμε μπάλα…

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Όταν στοιχηματίζουμε καθένας από εμάς έχουμε κατά βάση μια συγκεκριμένη μέθοδο, έναν συγκεκριμένο τρόπο που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που ανιχνεύουμε και κατά την δική μας κρίση -έμπνευση και ικανότητα αυτές αποτυπώνονται επάνω στο δελτίο που τελικώς καταλήγει στην μηχανή του πράκτορα. Έτσι και εμείς προτιμάμε πάντα κατά την δική μας κρίση συγκεκριμένα πρωταθλήματα, συγκεκριμένα σημεία αλλά και ενίοτε ειδικά στοιχήματα. Όσοι παρακολουθείτε για καιρό την στήλη θα έχετε προσέξει την τάση που έχουμε για συγκεκριμένα σημεία. Θεωρώ πως το στοίχημα είναι παιχνίδι αριθμών και πως ο δικό μας «μπελάς» σαν παίκτες του στοιχήματος είναι να διακρίνουμε τις αξίες και κατά πόσο αυτές ανταποκρίνονται στα προσφερόμενα ποσοστά. Αυτή η αναφορά γίνεται σήμερα καθότι στο σύνολο της πλειοψηφίας για τα σημερινά ματς έχουμε την ΓΑ2 όπου οι προβλέψεις που χρησιμοποιούμε συχνότερα κολλάνε γάντι με πρωταθλήματα σαν αυτό. Έχετε σαφώς διαπιστώσει ότι ποντάρουμε συχνά σε σημεία όπως ( 2-3goal ) , ( ΗΜ Χ ) αλλά και Under/Over. Αυτό γίνεται γιατί θεωρούμε πως αυτά τα γεγονότα περικλείουν και παράλληλα αποφεύγουν κινδύνους όπως π.χ την επικράτηση κάποιου φαβορί. Πυκνά συχνά ερωτώμαι για τα προγνωστικά μου και το τι βλέπω εγώ. Όταν απαντώ (με τα δικά μου δεδομένα και τρόπο τελικής προσέγγισης πονταρίσματος) συνήθως βλέπω μια στάση κουμπωμένη και σκεπτική. Και ξαναλέω λοιπόν πως όλα είναι αριθμοί και ανάλογα θα πρέπει να τα προσεγγίζουμε. Σε ότι αφορά την χθεσινή μέρα είχαμε 3 στα 4 και πλέον βρισκόμαστε στις 336/532 σωστές επαληθεύσεις με ποσοστό επιτυχιών στο υψηλό 63%.

ΑΖΑΞΙΟ – ΝΙΜ κωδ.100
Ο αριθμοαναλυτής μας είναι ξεκάθαρος εδώ. Στην ειδική βαθμολογία του 1ου Ημιχρόνου η φιλοξενούμενη Νιμ έχει 0-3-5 με 0-8 τέρματα. Η δε γηπεδούχος Αζαξιό στην ειδική βαθμολογία του 2ου Ημιχρόνου έχει 4-5-0 και 6-1 τέρματα. Το πάντρεμα τους γεννάει 2 εκδοχές πολύ πιθανές αλλά και συνάμα βολικές για αυτό που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Σε δελτίο ομίλων λοιπόν χωράνε και.. συμφέρουν τα εξής ημίχρονα/τελικά: (1/1 ) 2,45 και ( Χ/1 ) 4,20 Φυσικά και η μεμονωμένη τους χρήση λόγω ποσοστών είναι καλή περίπτωση.

ΚΡΕΤΕ’Ι’Γ – ΟΣΕΡ κωδ.103

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουμε την συνάντηση του “(2-3goal )”. Πιο συγκεκριμένα η γηπεδούχος Κρετέ’ι’γ έχει συνολικά 13/18 και η φιλοξενούμενη Οσέρ έχει 10/18. Αναμετρώνται δηλαδή η 1η της σχετικής λίστας με την 3η. Εδώ παίζεις σωστά στο ( 2-3goal ) 1,80 που το βρήκαμε ψηλότερα από ότι αναμέναμε για ΓΑ2 με αυτά τα stats. To μοίρασμα στους βαθμούς ίσως αφήσει στην γηπεδούχο μία πικρία όμως κατά την άποψη μας θα αποτυπώσει σωστά και την δυναμική των 2 ομάδων. Εναλλακτική λοπόν με ( Χ ) 3,15.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΑΡΣΕ’Ι’Γ κωδ.108
Η Μαρσέιγ μετά το στραπάτσο του κυπέλλου (αποκλεισμό από την «μικρή» Γκρενόμπλ) ψάχνει τρόπο να εξιλεωθεί. Η Μονπελιέ δεν είναι κακή ομάδα και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει καθότι η Μαρσέιγ θα μπει φουριόζα και αγριεμένη (αν έχει φιλότιμο). Το ματς θα κλείσει μέσα στο (2-3goal ) 1,75 και θα το κοντράρω μόνο στο ημίχρονο με ( ΗΜ 1 ) 3,50. Αν πάει το ματς όπως το θέλω τότε το ( Over ) 1,90 έχει τύχη.

ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ κωδ.115
Δεμένη η πρόταση μας στο ( Χ ) 3,00 και ( 2 ) 2,35 αφού η κάκιστη Μονάρκας δεν γίνεται να μεταμορφωθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε ομάδα φόβητρο. Τερμάτισε τελευταία στην Απερτούρα και το ότι δεν την δίνουμε ξεκάθαρο διπλό είναι ότι μία νέα αρχή θα έχει πάντα πιθανότητες για τον γηπεδούχο όσο κακώς και να είναι.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments