Επιστροφή στη δράση για τον Ίκαρο

0
xrisoxos

Επιστροφή για τους αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ταχύτητας και MotoCross έχουμε αυτό το Σαβατοκύριακο. Στα Δουνέϊκα Ηλείας διεξάγεται την Κυριακή ο τρίτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross Νοτίου Ελλάδος με το ΙΚΑΡΟ να εκπροσωπείται από τον Φραγκίσκο Ζούνη και τον επανεμφανιζόμενο Βασίλη Χρυσοχό.
Ο Φραγκίσκος μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κατηγορία ΜΧ2 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος λαμβάνει πρώτη φορά μέρος σε Πανελλήνιο αγώνα συμμετέχοντας στην κατηγορία EXPERT με σκοπό να διατηρήσει την φόρμα του και να είναι ετοιμοπόλεμος για το Πρωτάθλημα του 2017. Η ευχάριστη έκπληξη όμως έρχεται από την Κω και πιο συγκεκριμμένα από τον Βασίλη Χρυσοχό, ο οποίος μετά από αποχής μιάμισης αγωνιστικής περιόδου (λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων) επανέρχεται και λαμβάνει μέρος στην ΜΧ2 στην κατηγορία που στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο MotoCross Νοτίου Ελλάδος το 2014.
Στα Μέγαρα και στον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ο Γιάννης Κλαδογένης θέλει να κλείσει την χρονιά με μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα αφήνοντας πίσω τις ατυχίες που είχε το 2016
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία EXPERT / YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ #174 κατηγορία ΜΧ2 / YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: PAPANIKOLAKIS.GR, ZΑMAGIAS MOTO, ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΛΕΝΖΟΣ 55
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΑΔΟΓΕΝΝΗΣ #34 κατηγορία ΟΡΕΝ / SUZUKI GSXR 1000
Χορηγοί: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ «ΣΤΑΜΑΤΙΑ», SPEEDLINE και RODOS TUNNING CLUB
Ο ΙΚΑΡΟΣ εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αθλητές του.
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES