Αρχική Videos “Επικίνδυνες οι συνέπειες για όσους προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία!”

“Επικίνδυνες οι συνέπειες για όσους προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία!”

0

Εξαιρετικά επικίνδυνο και αποσταθεροποιητικό παράγοντα χαρακτηρίζει η Ρωσία την κίνηση ορισμένων χωρών, μεταξύ αυτών και της Ελληνικής να προμηθεύσει με όπλα την Ουκρανία. Με δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, επεσήμανε τα εξής:
«Η ΕΕ είναι μια ένωση που διατηρεί μια μη φιλική στάση απέναντί μας και λαμβάνει μέτρα εχθρικής φύσης σε βάρος μας. Η προμήθεια όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία μπορεί και θα αποτελέσει έναν εξαιρετικά επικίνδυνο και αποσταθεροποιητικό παράγοντα ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα συμβάλει ούτε στην σταθερότητα της Ουκρανίας ούτε στην αποκατάσταση της τάξης ενώ μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει πολύ πιο επικίνδυνες συνέπειες».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η ΕΕ στον Πούτιν και τους Ρώσους αξιωματούχους:
«Είναι αδιάφορος. Οι κυρώσεις περιέχουν παράλογες προβλέψεις για τα περιουσιακά στοιχεία. Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος δεν έχει περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από αυτά που ανακοινώνονται κάθε χρόνο και αφορούν ένα τροχόσπιτο, ένα διαμέρισμα και ορισμένες καταθέσεις. Επομένως αντιμετωπίζει με αδιαφορία το όλο ζήτημα το οποίο, όμως, αν το εξετάσουμε από τη σκοπιά της ανάγκης επίλυσης ενός προβλήματος, τότε ασφαλώς το γεγονός της επιβολής κυρώσεων κατά του αρχηγού του κράτους είναι παράλογο και κοντόφθαλμο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments