Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επική ανατροπή για την Ρόδο

Επική ανατροπή για την Ρόδο

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-2 κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου πέτυχε η Ρόδος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Χρυσός σκόρερ για τα “ελάφια” ο Μπανγκούρα στο 91′.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δίκαια πήραν αυτή την νίκη που τους δίνει εκτός από τους τρεις βαθμός και αρκετή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Η Ρόδος ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο 6′ κατάφερε να προηγηθεί χάρις στο δυνατό σουτ του Παβίσεβιτς, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 17′ μετά από λάθος του Κουρούπη, ο Πέλοπας βγήκε στην αντεπίθεση, η άμυνα της Ρόδου δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μκρτσιάν ανέτρεψε τον Μυριώτη. Ο διαιτητής Ντάουλας καταλόγισε το πέναλτι και απέβαλε το αμυντικό της Ρόδου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μυριώτης, ο οποίος νίκησε τον Παναγόπουλο για το 1-1. Στην επανάληψη τα “ελάφια” κυριάρχησαν στο γήπεδο και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ανατροπής. Πιο συγκεκριμένα στο 91′ έπειτα από σέντρα του Ιμεραλιλάι, ο Μπαγκούρα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-2, δίνοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς. Με αυτήν την νίκη η Ρόδος φτάνει τους 8 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments