Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Έπιασε” τετράδα ο Α.Σ. Χάλκης

“Έπιασε” τετράδα ο Α.Σ. Χάλκης

0
Dodekanisos

Ακόμα μια σημαντική νίκη (την 6η στο φετινό πρωτάθλημα) κατάφερε να πάρει ο ΑΣ Χάλκης αφού πέρασε από τη Θολό νικώντας τον Δαμάγητο με 2-1, για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μετά αυτό το τρίποντο η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο πίεσαν και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα μέχρι το φινάλε του πρώτου 45λέπτου. Αρχικά ο Καβουκλής στο 12΄ έκανε το 0-1 και στο 34΄ ο Φέρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θολοενοί μπόρεσαν να μειώσουν σε 1-2 με σκόρερ τον Κρητικό στο 63΄. Το τελευταίο μισάωρο δεν άλλαξε κάτι και η Χάλκη πανηγύρισε εν σπουδαίο «διπλό».

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Σταυρούλιας, Μπερδεμπές)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αναγνώστου, Σαΐτης, Ζερβός Α. (56΄ Μπαγιολάρι), Κρητικός, Χριστόφ, Κυριαζάκος (80΄ Πασσαλής), Ζερβός Ν (46΄ Λενιού), Γρηγοριάδης Α., Χατζησάββας, Καβουκλής, Γρηγοριάδης Μ.

ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ματακάκης, Φωτιάδης, Δράμης, Φέρο, Νίκανδρος, Κόρλος (73΄ Κυπραίος), Κάργας, Κουλούμπρης (89΄ Φωταράς), Κόκας (58΄ Πουλής), Παπανικολάου (67΄ Ξηροκώστας), Καβουκλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments