Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έπιασε τετράδα ο ΑΟ Σύμης

Έπιασε τετράδα ο ΑΟ Σύμης

0
Dodekanisos

Στην τετράδα του 1ο ομίλου της Β΄ Κατηγορίας έφτασε ο ΑΟ Σύμης καθώς κέρδισε τον Αγ. Γεώργιο Μαλώνας με 1-0 στη Μαλώνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά καλά αφού μόλις στο 6΄ ο Κοστόφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε το κάθετο δοκάρι χάνοντας έτσι μια καλή ευκαιρία. Στα επόμενα λεπτά οι Συμιακοί ανέβασαν ρυθμό και στο 19΄ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Στεφάνου και Λεβεντέρη οι οποίοι έστειλαν τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντάκου. Στο 33΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ για το 0-1 με το μακρινό φάουλ του Χατζηπέτρου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Λεβεντέρη. Από εκεί και έπειτα οι Μαλωνίτες πίεσαν ουτως ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο ωστόσο το 0-1 δεν διαφορροποιήθηκε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αντωνά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Τσέτσος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Σκορδάς (46΄ Λούππος), Λάμπρου, Λικάι, Χρυσαφίνης, Ντύρος (75΄ Κασιώτης), Παρδαλού, Κόπελος, Κοστόφ, Κολιού, Δεληγιάννης (60΄ Κούτρης)

ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής Η., Τσαουσέλλης, Καραγιάννης, Λεβεντέρης Π., Ράπι Γκρ., Χατζηπέτρος Μ., Χατζηπέτρος Ν., Στεφάνου (79΄ Δαμόντε), Ράπι Ρ. (Τσαβαρής Ν.), Μεγαλούδης (62΄ Μπεζέρχτα), Ζουρούδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments