Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έφυγε με το «διπλό» ο Φοίβος!

Έφυγε με το «διπλό» ο Φοίβος!

0
foivos oloi
Dodekanisos

Από την Καρδάμαινα κατάφερε να περάσει ο Φοίβος αφού επικράτησε της τοπικής Δόξας με 3-2, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς καθώς στο 15΄ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με την κεφαλιά τυ Μόσχου μετά την σέντρα του Παλάζη. Στη συνέχεια η Δόξα ανέβηκε φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Λαμάι στο 29΄. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας με την ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλουνα πιέζει για να πάρει το προβάδισμα στα εναπωμίναντα λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανοκίτρινοι» εκμεταλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ κάνοντας το 1-3. Στο 54΄ ο Μόσχος έγραψε το 1-2 ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 1-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-3 με τον Λαμάι στο 88΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μπρεσιάκας (Γιαμούζης, Καραμούτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Κορκής, Παντελής (69’ Χαντακάρος), Χατζησεβαστός, Χατζηπαναγιώτης (60’ λ.τ Αποστολάτος), Λαμάι, Πης, Κουρζής Γ.,Μέμα, Χατζηαντωνίου, Οχτάρας (79’ Γεωργάκος).

ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος (46’ λ.τ Μουστάκας), Μάτσης (69’ Ντόστι), Φελεγκάκης, Θεοδοσίου,  Ταφάνι (37’ Γιαννακόπουλος), Παϊζάνος, Ορφανίδης Σ., Τσουβάλας, Αξιώτης, Μόσχος, Παλάζης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments