Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έπιασε δουλειά ο Μίχος

Έπιασε δουλειά ο Μίχος

3
mixos trapezi
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση του κ. Πέτρου Μίχου με τους ανθρώπους του Ίαλυσου. Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε αρχικά με τους κ.κ Σάββενα, Κουλούμπρη και Τσιάμη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν λεπτομερώς και στη συνέχεια ο κ. Μίχος παρακολούθησε σε dvd τους αγώνες των play off της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Το βράδυ δείπνησε με όλα τα μέλη της διοίκησης σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιάλυσος μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι ο κ. Θανάσης Σύρμας αναλαμβάνει γενικός αρχηγός, είναι:
«Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση του κ. Πέτρου Μίχου με τους ανθρώπους του Ιάλυσου. Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε αρχικά με τους κ.κ Σάββενα, Κουλούμπρη και Τσιάμη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν λεπτομερώς και στη συνέχεια ο κ. Μίχος παρακολούθησε σε dvd τους αγώνες των play off της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Το βράδυ δείπνησε με όλα τα μέλη της διοίκησης σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.
-Ο ΓΑΣ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αθανάσιο Σύρμα . Ο κύριος Σύρμας θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Αρχηγού και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου».|
sirmas xatzinikitas

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
8 years ago

exei poli plaka o sirmas

FILATHLOS-KKK
FILATHLOS-KKK
8 years ago

Ο ΜΙΧΟς, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟς,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ,το δικαιούτο ,τουλάχιστον
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΟΛΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ

simeon
simeon
8 years ago

tsirakia tou gayrou