Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα ο Άρης

Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα ο Άρης

0
Dodekanisos

Ύστερα από δύο αγωνιστικές χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης  Άρης ξέσπασε στον Ηρακλή Μαριτσών καθώς τον κέρδισε με το ευρύ 5-0 στον Αρχάγγελο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους αφού στο 5΄ πέτυχαν το 1-0 με τον Κρεκούκια. Στο 7΄ ο Μάλλιος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Σκυλλά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 με σουτ στο «παραθυράκι» της εστίας. Στο 24΄ ο Σακελλάρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Σκορ που δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Χατζηλιόντας έγραψε με διαγώνιο σουτ το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπαϊρακτάρης στο 56΄ . Το τελευταίο μισάωρο οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν ρυθμό με το αποτέλασμα να παραμένει μέχρι και το τελευταίο «σφύριγμα» του κ. Ατσικνούδα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Στεφανάκης, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Καραγιάννης (58΄ Βαρέλης), Πομπού (72΄ Μαγιόγλου), Κοντόγιαννος, Ζαρκαδούλας, Γιαννιού, Γκίκας, Χατζηλιόντας (58΄ Σκυλλαράκης), Κρεκούκιας, Μπαϊρακτάρης, Σακελλάρης, Μάλλιος (65΄ Χατζηνικόλας)

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Λερογιάννης (46΄ Λενιού), Βασιλώττος Ε. (46΄ Γιαννακόπουλος), Σιαμαντούρας (59΄ Τσαλώλης), Παπακωνσταντής, Βασιλώττος Χ., Μπιλιάς, Παπαδημήτρης, Λολάκης Λυριστής Μ., Λυριστής Θ. (65΄ Καρίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments