Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Είχε την ουσία ο Ορφέας

Είχε την ουσία ο Ορφέας

0
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που τον ανέβασε στον βαθμολογικό πίνακα πέτυχε ο Ορφέας αφού επικράτησε με 2-0 του Δαμάγητου εντός έδρας, για την 6η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος).

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία, κυρίως το πρώτο μισάωρο. Τελικά λίγο πριν την ανάπαυλα (42΄) βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.  Ο Καμπούρης σέντραρε από τα δεξιά με τον Λουκίσσα να στοπάρει ωραία και με κοντινό πλασέ να νικάει τον Αναγνώστου για το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό κερδίζοντας κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 59΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Δραγατάκης είπε «όχι» στα σουτ που επιχείρησαν οι Καβουκλής και Γρηγοριάδης Μ. . Από την άλλη, η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή έπαιζε με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 88΄  κέρδισε ένα φάουλ από πλάγια θέση από το οποίο προήλθε και το τέρμα που «σφράγισε» τη νίκη τους. Ο Τζοβαλίν εκτέλεσε το φάουλ και ο Χρυσοχός με κεφαλιά από την «καρδιά» της άμυνας σημείωσε το τελικό 2-0.

Καλύτεροι των νικητών οι Χρυσοχός, Δραγατάκης και Τσικούρης, από τον Δαμάγητο προσπάθησε ο Γρηγοριάδης Μ.

Tο παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Αυγενικού, Αναστασοπούλου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ: Δραγατάκης, Τσικούρης, Μαντάρ, Χρυσοχός, Αντωνιάδης, Αυγουστάκης (57΄ Μπαδιεριτάκης), Τσακίρης, Κόκας, Καμπούρης, Ντουρμισλάρι (82΄ Κόττορος), Λουκίσσας (53΄ Τζοβαλίν)

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αναγνώστου, Τσίγκρηλας (46΄ Κρητικός), Σαΐτης Χ., Σαΐτης Α., Γραγοριάδης Α., Λενιού, Ζερβός, Γρηγοριάδης Μ., Κριστόφ (69΄ Χατζησάββας), Γρηγοριάδης Α., Κυριαζάκος (77΄ Μπαγιολάρι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments