Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Κλεάνθης!

Επέστρεψε στις νίκες ο Κλεάνθης!

0
DSC09188
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Κλεάνθη (μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κλεόβουλο) καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Διαγόρα Βατίου εκτός έδρας, από την άλλη πλευρά για τους Βατενούς ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα και αν η καθοδική πορεία τους συνεχιστεί πολύ πιθανόν να μπουν σε μπελάδες όσον αφορα την υπόθεση του υποβιβασμού (βρίσκονται πάνω από τη ζώνη).
Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς ήταν οι φιλοξενούμενοι και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 38΄κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γεωργαλλή για το 0-1. Στην επανάληψη μπήκαν εξίσου δυνατά και στο 54΄ο Αντώνης Γεωργαλλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έφτασαν στο γκολ, στο 67΄με τον Χαρτοφύλλη. Οι Παραδεισιώτες δεν πτοήθηκαν εκεί αφού στο 74΄και πάλι ο Γεωργαλλής πετυχαίνοντας χατ τρικ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Θεοδωρακόπουλος στο 89΄.
Διαιτήτευσε ο κ. Μίαρης (Μαυρουδής, Μπερδεμπές)
ΔIΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Ζωγράφος, Μοσχής, Γιαννακόπουλος, Πιτσουρδάκης, Παπασταμάτης, Ζωάννου, Θεοδώρου (46΄Τριανταφυλλίδης), Παπαστεφάνου (67΄Αδάμος), Κουρέλης (65΄Διακοηλίας), Χαρτοφύλης, Ζερβός
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Δαλκίδης, Γρηγοριάδης, Καρίκης, Φράγκος (78΄Δραγάτης), Γιατσιάτσιος (80΄Σαϊτης Α.), Γιαννίκος, Σκόρπος, Θεοδωρακόπουλος, Αλεξανδρίδης, Γεωργαλής (87΄Σαϊτης Χ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments