Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας

0
diagoras2015
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα (μετά την ισοπαλία στην Κρεμαστή) καθώς επικράτησε με 1-0 του Αντίμαχου εντος έδρας για το πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν ο Γηραιός έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, αντίθετα οι φιλοξενούμενου προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Στο 31΄ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι τουnΒλαντιμίροφ, με τον Κιοσέογλου να ευστοχή για το 1-0 οπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμόςανέβηκε με τις δυο ομάδες όμως να υστερούν στην τελική ενέργεια, καλυτερη στιγμη για το σύνολο του Γιώργου Σταμάτη ένα ωραίο σουτ του Παπανικολάου στο 77΄ που ο Δαρζέντας έδιωξε δύσκολα. Τελικά το 1-0 υπέρ του Ιστορικού που στα τελευταία λεπτά έπαιξε έξυπνα έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Ορφανός, Σταφανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Φραντζής, Φωτεινής, Παϊζάνος, Κιοσέογλου, Χατζηφούντας, Γκινής(68΄Μαριάς), Καλημερης(46΄Τσαγκάρης), Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Πεταυράκης(82΄Καραγεωργίου)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης(76΄λ.τρ.Μιαούδης), Κόρκης, Ιωαννίδης, Καραλιάμης, Σωτίρι(72΄Κοκκαλάκης), Ζιώγας, Μπεκιρλάρι,Χατζησουλεϊμάν, Παπανικολάου, Βλαντιμίροφ, Μποϊλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments