Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες η Κύπρος

Επέστρεψε στις νίκες η Κύπρος

0
DSC09129
Dodekanisos

Την όγδοη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Κύπρος η οποία κέρδισε με 2-1 τον Πολύστρατο στο γήπεδο Κοσκινού και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα (μετά την ήττα στις Καλυθιές), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Μάλιστα κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο 29΄ με το απευθείας φάουλ του Νίκα για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου είχε και πάλι την υπεροχή, με τον Πολύστρατο να βγάζει κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις και να φτάνει στη ισοφάριση στο 86΄ με το εύστοχο πέναλτι του Πόλου. Να σημειωθεί ότι πριν την ισοφάριση υπήρξε 10λεπτη διακοπή για διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, αποτέλεσμα των διαμαρτυριών ήταν η αποβολή του τερματοφύλακά τους Τάκη Δημητρίου. Τελικά ο Νίκας με σουτ στο 95΄ έδωσε τη λύση χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
Διαιτητές: Ράδος (Ορφανός, Ροδίτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΥΠΡΟΣ: Δραγατάκης, Κενενούνης, Σκούμπρος, Βασιλείου (80’ Παντελίδης), Μπάρτζος, Καστανίδης, Κιάρρι, Χωρίτης, Ροδίτης, Γκλάβας (60’ Καραπάντζος), Νίκας (85’ Μακριάς)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Πόλος, Κούτρας, Μόσχος (70’ Αντωναράκης), Παπακώστας, Αλαφάκης, Γιώτας, Αναστασιάδης (60’ Γεωργαλλής), Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου, Αποστολόπουλος (65’ Πατούνας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments