Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στην κορυφή ο Φοίβος

Επέστρεψε στην κορυφή ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε ο Φοίβος, ο οποίος επικράτησε με (4-2) του Ποσειδώνα Καρπάθου στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6′ όταν μετά από σέντρα του Καραγεωργίου, ο Στεφανίδης με κεφαλιά πέτυχε το (1-0). Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 12′ και πάλι ο Στεφανίδης με καρφωτή κεφαλιά, νίκησε για δεύτερη φορά τον Γαλάνη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (2-0). Μετά το δεύτερο γκολ του Φοίβου, ο Ποσειδώνας κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Στο 16′ ο Σπανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα για το (2-1). Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φέρουν και το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 24′ το φάουλ του Σπανού πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κεφάλα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Ποσειδώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Σπανός εκτέλεσε φάουλ, ο Κούτολο έδωσε στον Δράκο, ο οποίος έστρωσε στον Χατζημανώλη, το σουτ του όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Φοίβος μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη και στο 53′ κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Χατζησάββας έκανε την σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χατζημανώλη και ο διαιτητής Παπαβασιλείου υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανάλαβε ο Τζιβίλογλου, ο οποίος νίκησε τον Γαλάνη για το (3-1). Η πίεση του Φοίβου απέφερε και τέταρτο γκολ στο 58′ όταν μετά από βαθιά μπαλιά και κεφαλιά πάσα του Στεφανίδη, ο Γκίνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ποσειδώνα και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το (4-1). Οι παίκτες του Γιάννη Καραμηνά κατάφεραν να μειώσουν σε (4-2) με καρφωτή κεφαλιά του Δράκου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπανού, όμως στα τελευταία λεπτά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαβασιλείου με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Βλάχο.

Συνθέσεις:

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Φωτεινής, Κυπριώτης, Ταφάνι, Καραγεωργίου (90+ Ορφανίδης Κ), Τζιβίλογλου (60′ Πανταζόπουλος), Χατζησάββας, Γκίνης, Ορφανίδης Ν (90+ Ζαχαρίας), Παϊζάνος, Στεφανίδης (87′ Πεταυράκης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Γαλάνης, Κούτολο, Σπανός Ι, Τσιαβέλης, Κεσίδης (81′ Καραναστάσης), Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Κοντονικόλας (60′ Βιλανούτσι), Δράκος, Λαδένογλου, Σπανός Ε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments