Επανέρχεται το αφήγημα; Τα media ζητούν και πάλι να …μείνουμε σπίτι!

0
Dodekanisos

Π ληθαίνουν τα άρθρα των main stream media στην Αμερική τα οποία ουσιαστικά ζητούν από τους ανθρώπους να λαμβάνουν υπόψη πριν κάνουν οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτό που ονομάζουν κλιματική αλλαγή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα ΜΜΕ φαίνεται να έχουν στόχο να περάσουν το μήνυμα στον κόσμο να μείνει και πάλι σπίτι. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού

Καθημερινές δραστηριότητες όπως η εργασία, η μετακίνηση και η άσκηση θα πρέπει να επανεξεταστούν εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, καπνού και ανόδου των νερών, σύμφωνα με κορυφαίες εφημερίδες και ειδησεογραφικά δίκτυα.

Δείτε μερικά παραδείγματα του τελευταίου διαστήματος.
-Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο «ή εντελώς επικίνδυνο» το «τρέξιμο έξω» λόγω υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με την Washington Post.
-Υπάρχουν «δόλιες συνθήκες αυτό το καλοκαίρι», «Πώς ξέρετε πότε είναι ασφαλές να βγείτε έξω;» αναρωτιέται η New York Times
-To CBS News ισχυρίζεται ότι μπορεί να μην είναι καν ασφαλές να οδηγήσετε στην δουλειά λόγω του καπνού της δασικής πυρκαγιάς.
-«Είναι ασφαλές να ασκείσαι σε εξωτερικούς χώρους όταν η ποιότητα του αέρα είναι κακή;» λέει το NBC News
-Επιπρόσθετα υπάρχει ανησυχία και για τα ταξίδια στην Ευρώπη. Η Washington Post αναφέρει σε άρθρο της «Είναι ασφαλές να πάτε στην Ευρώπη;», έχοντας μια φωτογραφία από τα καμένα της Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments