Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Έπαιξε με την Εθνική ο Χατζηγεωργίου

Έπαιξε με την Εθνική ο Χατζηγεωργίου

1
xatzigeorgiou ethniki
Dodekanisos

Από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς η Εθνική ομάδα βόλεϊ των παίδων αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Βραζιλίας σε μια σειρά φιλικών αγώνων που ήταν συνέχεια της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Στους αγώνες αυτούς της Εθνικής έδωσε το παρόν και ο ροδίτης Γιώργος Χατζηγεωργίου.
Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής της Τελχινίδας αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού και στις τέσσερεις διεθνείς αναμετρήσεις που έδωσε η εθνική παίδων και αποκόμισε σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες.
Η ‘σελεσάο’ επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της κέρδισε και στα τέσσερα φιλικά την ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, ο οποίος είχε αρκετές απουσίες (τις ίδιες ημέρες διεξαγόταν το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων) αλλά χαρακτήρισε εξαιρετικά χρήσιμα τα συγκεκριμένα φιλικά.
«Τηρουμένων των αναλογιών, αφού μας έλειπαν 7 παιδιά από την ομάδα που αγωνίστηκε στο Βαλκανικό, πήγαμε σχετικά καλά. Είχαμε καλές στιγμές παίξαμε καλό βόλεϊ, αλλά δεν είχαμε διάρκεια και φυσικά είμαστε πιο πίσω από τη Βραζιλία. Με τη βασική ομάδα ίσως να κοντράραμε περισσότερο αλλά και πάλι δύσκολα θα κερδίζαμε αφού υπάρχει διαφορά επιπέδου», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αυτά τα ματς πάντως είναι εμπειρία ζωής για τα παιδιά. Είναι ευλογία να παίζουμε έστω και φιλικά παιχνίδια με τέτοιες αντιπάλους και μόνο κέρδη έχουμε όλοι μας»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
face
face
9 years ago

Εύγε νεαρέ!