Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εντυπωσιακό ξεκίνημα του Απόλλωνα Καλυθιών

Εντυπωσιακό ξεκίνημα του Απόλλωνα Καλυθιών

0
Dodekanisos

Πατώντας το …γκάζι στην επανάληψη, ο Απόλλωνας Καλυθιών υπέταξε τον Κλεάνθη και πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη με το επιβλητικό 4 – 1. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ έβγαλε πολλά στοιχεία που δουλεύτηκαν στην προπόνηση όπως η κυκλοφορία της μπάλας αλλά και οι διαρκής κίνηση των παικτών. Ειδικά στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έκαναν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση που ενθουσίασε και τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Και στο πρώτο όμως, οι απολλωνιστές είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν μάλλον φλύαροι και χωρίς ουσία. Παρόλα αυτά άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Μάριο Πλακίδα που πήρε τη μπάλα σε θέση φορ και τελείωσε άψογα τη φάση για να γίνει έτσι το 1 – 0. Οι «ροσονέρι» αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση στο 35’ με ένα ωραίο πλασέ του Κόκα μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 1). Η συνέχεια όμως άνηκε στον Απόλλωνα. Στο 50’ ο Ιντρίζι έκανε από κοντά με διπλή προσπάθεια το 2 – 1 και στο 55’ ο Πλακίδας με προβολή μετά από εκτέλεση φάου έκανε το 3 – 1. Το τελικό 4 – 1 διαμόρφωσε ο Ιντρίζι στο 59’, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ήταν φανερό πως η ομάδα του Κλεάνθη δεν μπορούσε να κάνει κάτι ενώ δέχθηκε και πίεση και το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Τσέτσος, Αυγενικού)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Στελλάς, Φυλακούρης, Σαββούλης, Διακουράκης (81’ Γιαννίκης), Παραστατίδης, Μαγιόγλου, Ιντρίζι (58’ Γιορδαμνής), Χότζα (55’ Πέπα), Αρφαράς, Πλακίδας (77’ Καμπούρης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου, Κουτσουμπάρης, Πιτσουρδάκης, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος (69’Σαίτης), Ποζατζίδης, Ζαχάρης (78’ Πότσου), Κόκας, Θάνος (69’ Πουλής), Καψαλάκης (58’ Λόσε)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments