Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με το δεξί ο Διαγόρας Βατίου

Με το δεξί ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Με νίκη ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Διαγόρας Βατίου. Η ομάδα της νότιας Ρόδου επικράτησε στο γήπεδο της με 3 – 1 της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι και τη στιγμή που έκαναν το σκορ 3 – 1. Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» του Μανώλη Φρατζή πίεσαν αισθητά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς ο Διαγόρας κρατούσε πολύ καλά αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεργιόπουλου στο 19’ ( 0 – 1), ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Γιάννη Έλληνα στο 40’). Ίσως αυτό να ήταν και το κλειδί της νίκης, δεδομένου ότι απέκτησαν μεγάλη ψυχολογία που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν κάτι που τους βοήθησε να πετύχουν άλλα δυο τέρματα στην επανάληψη, με τον Μόσχο στο 51’ και τον Λαζίδη στο 58’ και να πάρουν τελικά τη νίκη με 3 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Χατζημανώλης, Παπακωνσταντίνου)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Ζερβός, Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος, Χουτεσιώτης, Λαζίδης, Πουλάϊ (70’ Κουλλόλλι), Καλημέρης (60’ Μοσχής), Μόσχος (85’ Τέγος), Ζωάννου (35’ λ.τ. Πελέκης)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Παγκράτης, Κώτης (75’ Ζαγκότσης), Παπασταμάτης, Σαλαμαστράκης, Κατσαρής (50’ Δράμης), Νασσόπουλος, Μαριεττάκης, Διακάκης (80’ Κονόμι), Πάπα, Στεργιόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments