Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Διεθνές τουρνουά squash

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Διεθνές τουρνουά squash

0
Dodekanisos
Με τους επαγγελματίες παίκτες να κλέβουν την παράσταση, ξεκίνησε χθες στο ξενοδοχείο SHERATON το διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων του αθλήματος. Ήταν ένα πραγματικά εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
Στο πιο δυνατό ματς της ημερας ο Αγγλος Tom Richards επικράτησε με 2-1 του Αιγύπτιου Zahed Mohamed, ενώ ο Ελβετος Nicolas Mueller επιβλήθηκε με 2-0 του Ολλανδού Seb Weenink.
Στις υπολοιπες κατηγοριες είχαμε συμμετοχή και από Ροδιους αθλητες. Ειδικότερα, στην κατηγορία juniors με νίκη ξεκίνησε ο Βαγγελης Πετρας επικρατωντας του Τούρκου Sarp Aydemir με σκορ 2-0. Αντίθετα οι Βαγγέλης Τζωκας και Αντώνης Λαζανακης ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από τον Βαγγέλη Παππα.
Στην Β κατηγορία ανδρών στον «εμφύλιο» μεταξύ Στέργου Κουλαρου και Σταύρου Ηλιαδη νικητης ήταν ο πρώτος με σκορ 3-0. Για την ίδια κατηγορία οι Μιχάλης Τσαμπικακης και Μιχάλης Ζερβός ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από τον Ρώσο Alexander Belov και τον Γάλλο Yannick Claude αντίστοιχα.
Στην Α2 κατηγορία των ανδρών με νίκη ξεκίνησε ο Χαράλαμπος Λουκαρας καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Τούρκου Hakan Aydemir. Αντίθετα ο Βασίλης Μπαρδης ηττήθηκε με 3-1 από τον Ρώσο Ruben Kocharayan. Στην ίδια κατηγορία πολλές πιθανότητες διάκρισης έχει ο νεαρος Ελληνοβρετανος Chris John Seitis, ο οποίος είναι γιος του πολύπειρου Ροδίου παίκτη Βαγγέλη Σειτη. Μάλιστα στο πρώτο του ματς σημείωσε σημαντική νίκη κατά του Στέφανου Καφαντάρη με σκορ 3-2.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments