Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εντυπωσιακό “διπλό” της Κύπρου

Εντυπωσιακό “διπλό” της Κύπρου

0
Dodekanisos

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε σήμερα η Κύπρος η οποία πέρασε από το γήπεδο του Αγίου Σουλά νικώντας τον Ευκλή με το ευρύ 4-1. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην νίκη. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο τερματοφύλακας Μακαρούνας έκανε πολλές καίριες επεμβάσεις.

Αρχικά στο 27΄ ο Τριανταφυλλίδης άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 43΄ ο Χρυσοχόος από κοντά (μετά από κόρνερ του Ροδίτη) διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τομάζος κατάφερε να μειώσει σε 1-2. Ο Αγγελάκης στο 72΄ έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων κάνοντας το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Παυλίδης στο 89΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Ροδίτης, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Πουρδάνης (39΄ Τομάζος), Κατσούλης, Σχοινάκης (64΄ λ.τρ. Ούγιανικ), Παπανικολάου, Κουλουμπράκης (82΄ Χειμωνέττος), Λολάκης, Πάττας, Λαός, Κουντουράκης (46΄ Σιαναβέλης)

ΚΥΠΡΟΣ: Τύρελης, Βασιλείου, Κονίδης, Καλογερόπουλος, Σταματουλάς, Ροδίτης, Ζαχαρίας (84΄ Αγγελίδης), Χρυσοχόος (46΄ Παυλίδης), Αγγελάκης (75΄ Αγγελόπουλος), Χατζηνικόλας, Τριανταφυλλίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments